Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2009 06 29

Skaitytojo informacija: eilėje nuo 5-ių ryto

Ilgomis eilėmis prie poliklinikos durų nepatenkinti vilniečiai tikina talonėlio pas gydytoją laukiantys jau nuo 5 valandos ryto. Besibūriuojančius žmones medikai ragina užsirašyti pas gydytoją iš anksto ir ilgose eilėse nestypsoti.
Eilėje prie poliklinikos
Eilėje prie poliklinikos 5 val. ryto. / Skaitytojo Vladislavo nuotr.

Į 15min.lt kreipėsi vilnietis Vladislavas. Anot  skaitytojo,  Naujininkų poliklinikoje norintiems apsilankyti pacientams labai sunku, kadangi šioje gydymo įstaigoje įsigalėjusi labai keista tvarka.

„Tam, kad gautum taloną, būtina ateiti 5 valandą ryto ir laukti pusantros valandos ilgoje eileje iki 6.30 val., o paskambinus užsirašyti pas daktarą galima tik nuo 7 valandos ryto, bet tokiu metu jau beveik nebūna jokių talonų ir prisiskambinti į registratūrą labai sunku“, – laiške redakcijai rašo Vladislavas. Į polikliniką galima užsirašyti iš anksto – prieš savaitę ar mėnesį, kaip kam patogiau, nebūtina kasdien laukti eilėje, – sakė D.Valančiauskienė.

Pasak vilniečio, vasarą dar galima kentėti, tačiau ir žiemą tenka pusantros valandos šalti prie poliklinikos durų.

Medikai neramius ligonius ragina užsirašyti į eilę iš anksto, o ne prašytis pas gydytojus jau kitai dienai.

„Poliklinikos duris atidarome puse septynių ryte, o kodėl žmonės renkasi, jau reikėtų klausti jų. Į polikliniką galima užsirašyti iš anksto – prieš savaitę ar mėnesį, kaip kam patogiau, nebūtina kasdien laukti eilėje“, – 15min.lt sakė Naujininkų poliklinikos personalo inspektorė Danguolė Valančiauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius