-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 03

Skaitytojo informacija: Vilniaus centre – nedidelė smegduobė

A.Jakšto gatvės šaligatvyje staiga atsiradusi duobė trumpam nutraukė vieno automobilio kelionę, tačiau žmonės per incidentą nenukentėjo.
Smegduobė A.Jakšto gatvėje nebaisi, tačiau vairuotojams ir pėstiesiems vis tiek reikia jos pasisaugoti.
Smegduobė A.Jakšto gatvėje nebaisi, tačiau vairuotojams ir pėstiesiems vis tiek reikia jos pasisaugoti. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.
Temos: 1 Smegduobė

Penktadienį apie pietus sostinės centre esančioje A.Jakšto gatvėje, jungiančioje Gedimino prospektą ir palei Neries upę einančią A.Goštauto gatvę, atsivėrė nedidelė smegduobė.

Ji atsirado šaligatvio zonoje, ties išvažiavimu iš vieno kiemo. Beje, visai šalia šios vietos, prie A.Jakšto gatvės 16-ojo namo yra Specialiųjų tyrimų tarnybos būstinė.

„Kai ėjau pro šalį, toje duobėje buvo įstrigusi mašina. Vienas ratas tiesiog ten įkrito. Bet vairuotojas nenukentėjo, mašina, manau, irgi nesulūžo“, – svarstė apie smegduobę pranešęs 15min.lt skaitytojas Giedrius A., neturėjęs galimybių užfiksuoti matyto vaizdo.

Į įvykio vietą nuvykus fotografui, mašina jau buvo išlaisvinta, tačiau įdubusio šaligatvio vieta įspėjamaisiais ženklais pažymėta dar nebuvo.

15min.lt žiniomis, už tvarką sostinės gatvėse atsakingoms tarnyboms operatyviai pranešta apie šį nedidelį incidentą.

Naujienų portalas dėkoja Giedriui už informaciją!

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius