-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 15

Dėl 15min.lt skaitytojo užfiksuotų įtartinų patrulių veiksmų Vilniaus policijoje pradėtas tarnybinis patikrinimas

Po to, kai 15min.lt skaitytojas internete paviešino sostinės pakraštyje užfiksuotus įtartinus policijos patrulių veiksmus, dėl pateiktų faktų Vilniaus policijos vadovai nurodė pradėti tarnybinį patikrinimą.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt skaitytojo Andriaus nuotr.

Priminsime, kad ketvirtadienį portale ikrauk.lt vienas skaitytojas pranešė sostinės pakraštyje nufilmavęs įtartinai besielgiančius policijos patrulius.

„Vaizdo įrašuose matome, kaip 2011 04 09 d., 14 val. 50 min. Vilniuje, Jankiškių-Titnago gatvių sankirtoje slaptas nežymėtas policijos „Volkswagen Caddy“ susistabdo „Mazda 6“ tranzitiniais numeriais. Tikėtina, kad vairuotojas padarė pažeidimą“, – rašo skaitytojas.

Pasak skaitytojo, būtų normali kasdieniška situacija, jei ne tolesni įvykiai. Pasak žinutės autoriaus, gelbėti „Mazda“ vairuotojo automobiliu „Škoda Octavia“ atvyko du vyrai, kurie „labai draugiškai bendravo su „VW Caddy“ pareigūnais“.

Po kiek laiko vienas atvykusių vyrų sėdo į automobilį „Mazda“, kuris lydimas policijos „VW Caddy“, išvyko. Baltoji „Škoda“ liko laukti.

„Interpretuoti galime įvairiai, bet tai nekelia pasitikėjimo policija…“, – savo žinutę baigia skaitytojas.

Pranešimą skaitytojas iliustravo ir dviem vaizdo įrašais. Filmuota iš toli, todėl kamera dreba ir suprasti, kas iš tiesų vyksta, sunkiai įmanoma. Šiuos įrašus galite peržiūrėti teksto apačioje.

Šiai informacijai pasirodžius portale ikrauk.lt, Vilniaus policijos vadovai nurodė pradėti tarnybinį patikrinimą. Atlikti patikrinimą pavesta Vilniaus apskrities Kelių policijos valdybai.

15min.lt žiniomis, tyrėjai jau nustatė kad automobilis „Mazda“ priklausė vienai įmonei, jį, kaip spėjama, galėjo vairuoti ne Lietuvos pilietis. Automobilis „Škoda“ irgi priklauso bendrovei.

Jau apklausti ir skaitytojo vaizdo medžiagoje užfiksuoti policijos patruliai. Jie neigia darę ką nors, kas prieštarautų įstatymams. Pareigūnai tyrėjams pateikė savo paaiškinimus.

15min.lt žino, kaip pasiaiškino patruliai, tačiau jų versijos redakcija nusprendė neviešinti, iki bus apklausti automobiliu „Škoda“ atvykę vyriškiai.

Oficialiai Vilniaus policija susilaiko nuo bet kokių komentarų iki tyrimo pabaigos. Esą, tik tada, kai bus surinkta visa reikalinga medžiaga, įvykį bus galima įvertinti.

VIDEO: balta skoda isgelbetoja 1 dalis
VIDEO: cadis.04.09. 14.50...2 dalis :)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius