Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 01 20

Smūgiu koja mokykloje nokautuota Vilniaus pedagogė, įtariamasis sulaikytas (atnaujinta 13.34 val.)

Sausio 13-osios vidurinėje mokykloje sužalotai mokytojai medikai nustatė galvos, nosies, veido sumušimų ir net delnakaulio lūžį.
Batai
Batai / Roko Medonio/Scanpix nuotr.

Kaip trečiadienį praneša Policijos departamentas, vakar 14 val. 50 min. į Vilniaus ligoninę iš sostinės Architektų gatvės, Sausio 13-osios vidurinės mokyklos, pristatyta pedagogė J.M. (gim. 1950 m.).

Medikai mokytojai nustatė galvos, nosies, veido sumušimų ir delnakaulio lūžį, tačiau suteikę pagalbą išleido gydytis į namus.

Policija jau išsiaiškino, kad antradienį apie 14 val. pedagogę mokykloje sužalojo nenustatytas jaunuolis, kuris užėjęs į klasę spyrė jai koja.

Sostinės pareigūnai toliau tiria pedagogės užpuolimo aplinkybes.

Papildyta 09.40 val. Rusų kalbos mokančią kolegę mokyklos darbuotojai apibūdina kaip ramią, geranorišką asmenybę. Pagrindinės jos pareigos mokykloje – bibliotekininkė.

Užpuolimo priežastis kol kas nežinoma, tačiau gali būti, kad suvokiamų šio išpuolio motyvų net neverta ieškoti. Mat įtariama, kad darbuotoją sužalojo iš mokyklos prieš kelerius metus pašalintas dvidešimtmetis, įjunkęs vartoti narkotikus. Įtariamasis ieškomas.

Papildyta 13.34 val. Operatyviniai darbuotojai trečiadienį sulaikė įtariamąjį – 1989 m. gimusį J.L.

Dar 2006 m. teismas jam buvo skyręs ambulatorinį stebėjimą pirminės psichikos sveikatos priežiūros sąlygomis dėl tuo metu J.L. padaryto nesunkaus kūno sužalojimo ir vagystės. 2008 m. dėl J.L. įtariamai padaryto plėšimo, vagystės ir viešosios tvarkos pažeidimo vyko ikiteisminiai tyrimai, kurių bylos 2009 m. perduotos prokuratūrai. Šiuo metu J.L. yra apklausiamas ir bus uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius