Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Top Gear“ žurnalą „Omnitel 1000 km lenktynėse“ pristatys dvi komandos

Didžiausio ir prestižiškiausio automobilių sporto renginio Baltijos šalyse – „Omnitel 1000 km lenktynių“ finišą ir finalinį koncertą šiemet pristatys naujas lenktynių partneris – liepos 22-ąją lietuvių kalba pasirodysiantis „BBC Worldwide“ žurnalas „Top Gear“, kuris nuo kitų metų sausio bus pradėtas leisti ir Latvijoje bei Estijoje.
2010 m. „Omnitel 1000 km lenktynės“
2010 m. „Omnitel 1000 km lenktynės“ / Organizatorių nuotr.

Žurnalą lenktynėse pristatys dvi ekipos, pavadintos leidėjo vardu „Scaent Baltic Racing Team“, kurių nariai vairuos  „BMW M3“ automobilius.

„Esame įsitikinę, kad tokio žurnalo pristatymui „Omnitel 1000 km lenktynės“ ir dvi jose dalyvaujančios mūsų komandos – tinkamiausia ir įsimintiniausia proga“, – sako jo lietuviškosios versijos redaktorius, žurnalistas ir patyręs lenktynininkas Renaldas Gabartas.

Naujasis redaktorius pažadėjo antrajame „Top Gear“ numeryje daugiausiai vietos skirti būtent „Omnitel 1000 km  lenktynėms“, apie kurias įspūdžiais lietuviškosios versijos leidėjai dalysis su visa „Top Gear“ šeimyna net 40-yje pasaulio šalių.

Pirmosios komandos lenktynininkai – Rytis Garbaravičius, Dainius Matijošaitis ir Marijus Mazuch.

„Mūsų trio Palangoje vairuos 340 AG išvystantį bolidą. Po poros savaičių, kaip ir numatyta, pradėsime tiesioginį pasirengimą „Omnitel 1000 km lenktynėms“, – pasakoja R.Garbaravičius. – Mes su Dainiumi jau turime ne vienų lenktynių Palangoje patirties, puikiai žinome trasą ir jos ypatybes. Marijui tai bus debiutinės tokio rango varžybos, tačiau tai neturėtų tapti kliūtimi kovoti dėl aukščiausių pozicijų.“   

Antrosios „Scaent Baltic Racing Team“ komandos sportininkai Šarūnas Vaškelis ir Linas Šukys vairuos nors ir to paties modelio, tačiau dar galingesnį ir greitesnį bolidą, išvystantį net 420 AG.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius