-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 metrų bėgime nugalėjo „Autoprizmės“ mechanikai

Net ir geriausiųjų komandų greičiausieji sportininkai būtų bejėgiai, jei ne trenerių, komandų vadovų, teisėjų ir pagaliau lenktynininkams talkinančių ir ypatingos svarbos pagalbą jiems teikiančių mechanikų pastangos.
Mechanikų 1000 metrų bėgimas
Mechanikų 1000 metrų bėgimas / Andriaus Lauciaus nuotr.

„Omnitel 1000 km lenktynėse“ daugelį metų gyva tradicija rengti mechanikų 1000 metrų bėgimą, po kurių ir mechanikai pasijunta čempionais ir kaip svarbūs nugalėtojai kopia ant čempionų pakylos.

Ne visi bėgimo varžybose dalyvaujančių komandų mechanikai prie starto linijos buvo tokie drąsūs kaip komandų garažuose. Tačiau nusimesti drovumo kaukę juos skatino šį bėgimą visaip palaikiusios lenktynes supančios ilgaplaukės gražuolės. Ir mechanikai bėgte pasileido 1000 metrų baigties atžymą žyminčios finišo linijos link.

Nereikėjo būti dideliu orakulu norint įspėti šios rungties nugalėtoją. Jau kelinti metai grečiausiai 1000 metrų skuodžia „Autoprizmės Racing“ technikos žinovai, šiemet užėmę dvi pirmąsias vietas. Tik šįmet pernykštų nugalėtoją Antaną Puidoką pralenkė komandos draugas Povilas Severinas, privertęs Antaną džiaugtis antrąja vieta.

Trečias finišo liniją kirto „Šalčiaus racing“ mechanikas Egidijus Dvirnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius