-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Omnitel 1000 km lenktynes“ užsukęs Andrius Kubilius: dviračiu galiu aplenkti automobilį!

Penktadienio popietę, vykstant „Omnitel 1000 km lenktynių“ treniruotėms, į būsimų varžybų vietą dviračiais su komandos bičiuliais užsuko premjeras Andrius Kubilius. Klausydamasis kaukiančių automobilių variklių, ministras pirmininkas prisipažino, kad dviratės transporto priemonės nekeistų į keturratę.
Andrius Kubilius aplankė „Omnitel 1000 km lenktynes“
Andrius Kubilius aplankė „Omnitel 1000 km lenktynes“ / Žilvino Pekarsko / 15min nuotr.

Automobilių lenktynes pasižiūrėti smagu, bet pats jose nedalyvaučiau. Man artimesnis dviratis ir kelionės ant jo“, – neslėpė A.Kubilius, per savo atostogas su bendražygiais leidęsis į jubiliejinį žygį dviračiais po Lietuvą „Suk į dešinę“.

Žygeivių išvaizda ir įdegis išdavė, kad jie jau sukorė daugybę kilometrų dviračiais – žygis prasidėjo Jurbarke liepos 16 dieną. Kartu su vyru keliauja ir A.Kubiliaus žmona Rasa Kubilienė.

Su automobiliu Lietuvoje nesiryžau mušti greičio rekordų, tačiau su dviračiu, jei leidžiuosi nuo kalno ir už manęs važiuoja žmona – pasiekiu tokį greitį, kad galiu ir važiuojantį automobilį aplenkti“, – juokėsi premjeras, mielai sutikęs apžiūrėti lenktynių vietą ir žiūrovams skirtas palapines.

Vienoje jų, skirtoje kviestiniams svečiams, demonstruojamas lenktynininko Jono Gelžinio sportinis „Porsche 911 GT3 Cup“ automobilis, su kuriuo jis dalyvauja Didžiosios Britanijos „Porsche Carrera“ taurės varžybose. A.Kubilius ne tik įdėmiai apžiūrėjo šį bolidą, bet ir pačiupinėjo tvirtą automobilio sparną.

Jei man pasiūlytų pralėkti su sportiniu automobiliu šia lenktynių trasa, paprašyčiau vairuotojo, nes lenktyniauti galiu tik su dviračiu“, – šypsojosi premjeras, po poilsio ir užkandžių pertraukėlės vėl leidęsis į žygį ant dviejų ratų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius