-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Omnitel 1000 km lenktynės“: įvykių verpete – net ir nesantys trasoje ar prie televizorių

Palangoje trečiadienį prasidėjo „Omnitel 1000 km lenktynių“ palydimieji renginiai. Lenktynes Palangoje liepos 14–17 d. „Promo Sportas“ rengia jau vienuoliktąjį kartą paeiliui. Nėra abejonių, kad matyti ir girdėti antrąjį dešimtmetį pradėsiančias lenktynes yra tūkstančius kartų daugiau, nei jų tomis dienomis galės atvykti į Palangą.
„Omnitel 1000 km lenktynės“: pirmoji diena
„Omnitel 1000 km lenktynės“: pirmoji diena / Algirdo Venskaus/waska.lt nuotr.

Ką daryti, kad visi norintys gautų kuo išsamesnę informaciją apie varžybas? Pasak vieno pagrindinių renginio organizatorių, „Promo Sporto“ direktoriaus pavaduotojo Dariaus Grinbergo, galima drąsiai tvirtinti, kad ir ši kategorija žmonių neliks nuskriausta.

Renginį nušvies didelis būrys šalies ir užsienio žurnalistų, atstovaujančių pagrindinius dienraščius, žurnalus, televiziją ir radiją, interneto portalus, kurie jau akredituojami varžybų spaudos centre ir kurie netrukus savo kanalais paskleis informaciją apie didžiausią ne tik Baltijos šalyse automobilių sporto forumą.

Sužinoti daugiau apie lenktynes, tiesiogiai stebėti besikeičiančius varžybų rezultatus, gauti paskutines naujienas iš trasos ar žiūrėti TV transliaciją bus galima ir „Omni SurfPort“ portale (adresas wap.sp.lt), kur nesunkai galima rasti „Omnitel 1000 km lenktynės“. Būtent joje ir bus kaupiama visa informacija apie lenktynes : naujienos, komandos, statistika, tvarkaraštis, bei rezultatai ir tiesioginės varžybų transliacijos iš lentynių trasos.

D. Grinbergas pasidžiaugė, kad šiemet pirmą kartą „Omnitel 1000 km. lenktynių“ istorijoje bus labai ženklus ir „15min.lt“ žurnalistų, kurie teiks tiesioginius komentarus portalo lankytojams ir trasoje lenktynes stebintiems žiūrovams (ekranuose), indėlis. Taigi, nepamirškite tiesioginės lenktynių rezultatų bei komentarų transliacijos www.15min.lt interneto portale. Čia rasite ne tik visą informaciją apie komandas, bet ir naujausius pranešimus.

Tiesiogiai lenktynių rezultatus transliuos ir renginio partnerio – www.lrytas.lt interneto portalas bei patys lenktynių organizatoriai – www.promosportas.lt

Apsilankę pačių lenktynių prieigose liepos 16–17 dienomis galės stebėti lenktynių rezultatus ir tiesioginę varžybų transliaciją šalia lenktynių trasos esančioje scenoje įrengtame ekrane, o liepos 15–17 dienomis lenktynių rezultatus bei pačių lenktynių TV transliaciją galima bus stebėti ir „Omnitel 1000 km lenktynių“ klube įrengtuose monitoriuose.

Ir dar vieną šiemetinę naujieną siūlo lenktynių radijas – 95,4 FM., visomis renginio dienomis  šalia lenktynių trasos įsikūrusiems gerbėjams transliuosiantis ne tik naujausią informaciją, įvykių komentarus, bet ir interviu su pačiais lenktynių dalyviais.

Nemaža dėmesio skirta ir daugelį statistikos mėgėjų itin dominančiai tiesioginei rezultatų ir statistikos transliacijai.

Lenktynių rezultatų portalas www.autonews.lt, kaip teigia jo vadovas Gytis Repečka, svetainės lankytojus džiugins operatyviai publikuojamais įvykių trasoje pranešimais ir gyvai transliuojama bendrosios įskaitos ir rezultatų klasėse lentele. Šią informaciją, kuri taps tikrai vertinga negalėsiantiems iš arti stebėti lenktynių, bus galima matyti ir mobiliuosiuose telefonuose adresu wap.autonews.lt arba wap.sp.lt > Omnitel 1000 km lenktynės > Naujienos.

Todėl po kiekvieno lenktynių svarbesniojo etapo ne tik žiūrovai, bet ir pačių komandų personalas galės grafine forma analizuoti bet kurio „Omnitel 1000 km lenktynių“ dalyvio progresą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius