-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Turtuolis testamentu 1,5 mln. dolerių paliko vairuotojui ir durininkui, buvusiai žmonai – nieko

Pernai rudenį miręs garso įrašų kompanijos „Wind-Up Records“ vadovas ir garsus pokerio žaidėjas Alanas Meltzeris savo vairuotojui ir durininkui testamentu paliko 1,5 mln. dolerių. Buvusiai žmonai turtuolis nepaliko nė skatiko.
Doleriai
Doleriai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Kol kas nežinau, ką daryti su pinigais, tačiau žinau, kad kiekvienais metais atnešiu gėlių ant jo kapo. Jis buvo labai malonus žmogus, visada juokavo, į nieką nežiūrėjo iš aukšto. Jis man paliko pinigų, bet jie nedžiugina, nes tai reiškia, kad jo daugiau nebėra su mumis“, – „New York Post“ sakė buvęs A.Mertzerio vairuotojas 54 metų penkių vaikų tėvas Jeanas Laborde. 

Vairuotojas palikimu gavo 1 mln. dolerių – dešimtadalį viso A.Meltzerio sukaupto turto.

Dar pusę milijono dolerių po A.Meltzerio mirties gavo 15 metų jo name Manhatane durininku dirbęs Chamilas Demirajus.

Jis „ABC News“ teigė nesitikėjęs, kad buvęs darbdavys parodys tokį dosnumą. Netikėtai atsiradusius pinigus jis planuoja investuoti į verslą.

„Jis buvo dosnus žmogus, be to, buvo geras mano draugas. Aš jam labai dekingas, niekada nepamiršiu“, – sakė  Ch.Demirajus.

A.Meltzeris mirė pernai lapkričio 1-ąją, po metų, kai išsiskyrė su žmona Diana. Jo mirties priežastis iki šiol nežinoma. Su sutuoktine jie kartu pragyveno 13 metų, vaikų neturėjo.

„New York Post“ Diana aiškino, jog jai nesvarbu, kad buvęs sutuoktinis jai nieko nepaliko. „Jei jis norėjo turtus atiduoti valkatoms, galėjo atiduoti valkatoms. Savo pinigus jis galėjo atiduoti kam tik norėjo. Mes išsiskyrėme, o šis žmogus dabar miręs“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius