-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausiai Didžiosios Britanijos loterijos laimėtojai pinigai laimės neatnešė

Prieš devynerius metus 1,9 mln. svarų sterlingų laimėjusi ir iki paskutinio cento šią sumą iššvaisčiusi britė sako esanti kur kas laimingesnė dabar, kai laukiasi dvynių, nei tada, kai sužinojo išlošusi aukso puodą.
Didžiosios Britanijos svarai sterlingų
Didžiosios Britanijos svarai sterlingų / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Callie Rogers, kuriai buvo 16 metų, kai atspėjusi visus šešis skaičius ji tapo jauniausia loterijos laimėtoja Didžiojoje Britanijoje, jau po mėnesio turėtų susilaukti dviejų berniukų.

Moteris teigia pagaliau gyvenanti pilnavertį gyvenimą ir sako savo kailiu įsitikinusi, kad pinigai laimės neatneša.

„Dabar esu tokia laiminga, nes laukiuosi dvynukų“, – ji sakė „The Sunday Mirror“.

„Tai yra geriausia dovana, kokią galima gauti, ir tai kur kas geriau nei laimėti aukso puodą“, – įsitikinusi moteris. C.Rogers prieš dvynukus jau buvo pagimdžiusi sūnų ir dukrą.

Aukso puodą Nacionalinėje loterijoje ji laimėjo 2003-iaisiais. Tuomet ji augo globėjų šeimoje. Po laimėjimo ji paliko globėjus ir pradėjo išlaidauti.

Už 550 tūkst. svarų sterlingų paauglė įsigijo keturis būstus sau ir savo šeimai, 85 tūkst. svarų sterlingų išleido automobiliams.

Dar 11,5 tūkst. svarų sterlingų mergina išleido krūtų didinimo operacijai ir prisidengusi tik banknotais pozavo žurnalui.
Kas mėnesį po 200 svarų sterlingų mergina išleisdavo plaukų ilginimo procedūroms, dar daugiau – drabužiams.

Taip pat C.Rogers nevengė lepinti ir savo mylimųjų. Mechanikui Simonui Winthorpe ji dovanojo automobilį už 7 tūkst. svarų sterlingų ir už 3 tūkst. svarų sterlingų samdė vairuotoją, nes vaikinas dar buvo per jaunas pats vairuoti.

Kitam buvusiajam mergina dovanojo dovanų už 4 tūkst. svarų sterlingų.

Tačiau toks gyvenimas ilgai nesitęsė. C.Rogers įniko į kokainą. Paskutinius 250 tūkst. svarų sterlingų ji iššvaistė narkotikams ir vakarėliams.

Tokios pramogos baigėsi moters skyrybomis su vaikų tėvu Nicky Lawsonu, prarastomis motinystės teisėmis ir trim bandymais nusižudyti.

„Aš blogai pasirinkdavau vyrus, nes buvau jauna ir kvaila. Šėldavau, kol prarasdavau kontrolę. Pažvelgusi atgal aš šiurpstu nuo savo priimtų sprendimų“, – dabar pripažįsta C.Rogers.

25 metų sulaukusi moteris dabar dirba pardavėja-konsultante ir sako niekada nebuvusi tokia laiminga.

Dvynukų tėvą 33 metų fabriko vadybininką Paulą Penny ji sutiko prieš dvejus metus. C.Rogers sako, kad jis apvertė jos gyvenimą aukštyn kojom.

Pora gyvena kukliame nuomojamame trijų miegamųjų name. Visą po loterijos laimėjimo įsigytą turtą moteris pardavė. Iš viso laimėjimo jai dabar teliko 40 tūkst. svarų sterlingų, kuriuos pora ketina taupyti būsimų vaikų išsilavinimui.

Vienintelė „prabanga“, kurią dabar sau leidžia C.Rogers, yra dėvėtas BMW automobilis, kurį kartu su draugu įsigijo už 15 tūkst. svarų sterlingų.

„Aš nebeturiu milijonų, bet sutikau savo svajonių vyrą ir mes kartu laukiamės dvynių. Neįsivaizduoju didesnės laimės“, – sakė buvusi milijonierė. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius