Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Lietuvos krepšinio rinktinė persikraustė į Stambulą (nuotraukos)

Pergalingai baigę varžybas savo grupėje Lietuvos rinktinės krepšininkai penktadienį persikraustė į Stambulą, kur jų laukia atkrintamosios pasaulio krepšinio čempionato kovos.
Lietuvos rinktinė po skrydžio į Stambulą
Lietuvos rinktinė po skrydžio į Stambulą / Tomo Tumalovičiaus/krepsiniosirdis.lt nuotr.

Nuotaikos komandoje puikios, visų veiduose šypsenos, bet tuo pačiu ir rimtis. Krepšininkai puikiai supranta, kad dabar čempionatas prasidės iš naujo, nes viską lems vienos rungtynės, praneša rinktinės fotografas Tomas Tumalovičius rinktinės dienoraštyje krepsiniosirdis.lt.

„Lagaminus vežėme dar prieš krepšininkams atvykstant į oro uostą. Apsaugos poste su rinktinės personalu „pražaidėme“ labai ilgai, kol sutvarkėme reikalus. Kol mūsų krepšininkai ramiai važiavo į oro uostą, negalvodami apie bagažo registravimą, kartu skrendantys prancūzai jau stovėjo už mūsų lagaminų ir niurzgėdami laukė eilės prisiregistruoti. O mūsų vyrams patiems registruotis nereikėjo, jie atlėkė į oro uostą – ir tiesiai prie skrydžio vartų, mat buvo padarytas grupinis registravimas“, – pasakoja T.Tumalovičius.

Pasak jo, į Stambulą persikraustę krepšininkai nesiskundžia gyvenimo sąlygomis: „ Aukšta klasė! Apsigyvenome 23 aukštų viešbutyje su visomis komandomis kartu. Nuostabiausias vaizdas į jūrą matomas iš fizioterapijos kambario! Kaip sakė gydytojas Rimtautas Gudas, „dabar tikrai padaugės pacientų, kuriems ką nors skaudės, nes vien šis vaizdas gydo“.

„Laisvą penktadienio popietę Lietuvos krepšininkai pagulinėjo prie baseino, pasidegino, paplaukiojo. Vakare atvyko rinktinės fizinio rengimo treneris Evaldas Kandratavičius, mat jis buvo išskridęs trumpam į klubą. Dabar jis vyrams vėl įpūs naujos energijos“, – savo mintimis dienoraštyje dalijasi T.Tumalovičius.

Ten pat rašoma, kad kurį laiką buvo dingęs Manto Kalniečio lagaminas, ir niekas negalėjo jo rasti. Vėliau paaiškėjo, kad lagaminas nukeliavo pas prancūzų rinktinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius