Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Triušio orakulo pranašystė: Lietuvos krepšinio rinktinė Turkijoje išplėš 3 pergalės ir 2 kartus pralaimės

3 pergalės ir 2 pralaimėjimai – tokius Lietuvos krepšinio rinktinės pasiekimus Turkijoje išpranašavo triušis orakulas, teigiama išplatintame pranešime.
Triušis orakulas
Triušis orakulas / Organizatorių nuotr.

Vilniaus prekybos centro „BIG“ gyvūnų priežiūros prekių parduotuvėje „Pet Center“ gyvenančiam triušiui Pūkiui ramybės neduoda aštuonkojo Paulo iš Vokietijos orakulo šlovė. Aštuonkojis išgarsėjo sėkmingai spėdamas pasaulio futbolo čempionato rungtynių baigtį.

„Triušis Pūkis visus stebina savo energija ir įpročiu gainioti po narvą kraiko granules. Atrodo tarsi žaistų krepšinį. Be to, jo vardas – tai garsaus Lietuvos krepšininko Gintaro Einikio pravardė. Todėl suteikėme Pūkiui galimybę spėti šeštadienį prasidėsiančio pasaulio krepšinio čempionato rungtynių, kuriuose žais Lietuvos rinktinė, rezultatus“, – sako prekybos centro valdytoja Viktorija Mockevičienė.

Šią savaitę į triušio Pūkio narvą buvo įdėtos dvi didelės lietuviškos morkos su skirtingomis vėliavėlėmis: Naujosios Zelandijos ir Lietuvos. Šeštadienį Lietuvos krepšininkai kovos su Naujosios Zelandijos atstovais.

„Pūkis nedvejodamas sugraužė Lietuvos vėliavėle morką pažymėtą morką, tuo pačiu spėdamas, kad Lietuvos rinktinė nesunkiai įveiks gražiausios pasaulio šalies krepšininkus“, – pasakojo Viktorija Mockevičienė. Pasak jos, kitą dieną, įdėjus morkas su Kanados ir Lietuvos vėliavėlėmis , triušis Pūkis taip pat prognozavo lietuvių pergalę. „Nebus problemų ir su Libano rinktine. Tačiau Pūkio prognozės dėl rungtynių su Ispanija ir Prancūzija baigties nėra Lietuvai palankios. Triušis orakulas spėja, kad lietuviai jose patirs pralaimėjimus“, – sako prekybos centro valdytoja.

Pasaulio krepšinio čempionatas Turkijoje prasidės šį šeštadienį. „Tikimės, kad Pūkio prognozės pasitvirtins . Tokio vikraus gyvūno dar neteko matyti“, – sako V. Mockevičienė. Triušis Pūkis minėtoje parduotuvėje gyvena jau metus ir džiugina prekybos centro „BIG“ mažuosius lankytojus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius