-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 09

Dosnus pokerio entuziastas priartino pokerio mėgėjų svajonę

Ateinantį sausį Bahamose įvyks „PokerStars Bahamų čempionatas“ (PCB), kuris keičia populiariąją „PokerStars Karibų nuotykio“ (PCA) seriją. Pokeriui neabejingas multimilijonierius Billas Perkinsas savo „Twitch“ transliacijų metu atsitiktiniams žiūrovams pradėjo dovanoti artėjančio festivalio pakuotes.
Billas Perkinsas / cardplayer.com nuotr.
Billas Perkinsas / cardplayer.com nuotr.

Išbandyti jėgas šioje šventėje trokšta daugelis pokerio entuziastų, tačiau ne visiems apsilankymas PCB festivalio kovose įkandamas. Kino pramonės prodiuseris, verslininkas ir pokerio entuziastas Billas Perkinsas nusprendė, kad bent dalis žaidimo aistruolių nusipelnė šanso apsilankyti didžiojoje šventėje ir pažėrė šūsnį bilietų į minėtą čempionatą.

Pastaraisiais metais Holivudo prodiuseris B. Berkinsas labai dažnai sutinkamas aukščiausios pokerio lygos rungtynėse. Žaidimo aistruolis nepraleidžia daugelio aukščiausių įpirkų kovų ir nevengia sukryžiuoti kortų su pajėgiausiais pasaulio žaidėjais. Nors pokerio didmeistriu ar profesionalu šio žmogaus pavadinti negalime, tačiau penkmetį trunkančią karjerą, įvairiuose pokerio turnyruose, jis iškovojo daugiau nei 2 su puse milijono dolerių.

Panašu, kad žaidimo mylėtojas supranta ne tik kitų žaidėjų norą išbandyti jėgas didžiausiuose ir svarbiausiuose pokerio festivaliuose, bet ir tai, kad ne visų pokerio kapitalas leidžią tai padaryti.

Turbūt dėl šios priežasties B. Perkinsas praėjusią savaitę pažėrė šūsnį bilietų į PCB. Net 13 atsitiktinių žmonių stebėjusių jo transliaciją „Twitch“ internetinės televizijos eteryje, B. Perkinsas įteikė itin vertingas pakuotes į šią šventę. Perskaitėte teisingai, ne bilietus į turnyrą, o pakuotes. 13 „Twitch“ žiūrovų gavo bilietus į PCB pagrindinį turnyrą, bilietus į Bahamas, viešbutį visam šventės laikotarpiui ir šiek tiek kišenpinigių.

Dosnusis multimilijonierius pažadėjo tuo neapsiriboti ir jau artimiausiu metu tokiomis pat dovanomis vėl palepinti savo transliacijų žiūrovus.

Be to, B. Perkinsas pokerio profesionalams tuoj pat pasiūlė lažintis, kiek jo apdovanotų žaidėjų PCB ringe sugebės pasipelnyti iš netikėtos dovanos. Nors konkrečių sumų lažybose dalyvaujantys žaidėjai neįvardija, vis tik galima nuspėti, kad kalba sukasi ne apie dešimtis ir net ne apie šimtus dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius