-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 07 28

EPT Barselonos festivalyje stebėsime gausų būrį Lietuvos pokerio meistrų

Liko tik trys savaitės iki Europos pokerio turo (EPT) 12-ojo sezono starto. Kaip įprasta, turas dar vienus metus pradės vasara vis dar kvėpuojančioje Barselonoje, kuri pamėgta ir Lietuvos pokerio meistrų. Jau aišku, kad Katalonijos sostinėje vyksiančioje pokerio fiestoje lankysis mažiausiai 15 lietuvių, kurie tokią teisę užsitikrino „PokerStars“ kambario atrankose.
EPT Barselona
EPT Barselona / PokerStars.net nuotr.

Rugpjūčio 18 d. prasidedantį EPT Barselonos festivalį šiemet sudarys net 71 įvairus turnyras, kur mėgiamą pokerio rūšį bei priimtiną įpirkos didį ras kiekvienas pokerio entuziastas. Ryškiausios pokerio žvaigždės stos į kovą 50 tūkst. eurų įpirkos „Super High Roller“ varžybose, o šalutinių turnyrų įpirkos prasidės vos nuo 120 eurų.

Gausiausiomis festivalio varžybomis turėtų tapti EPT mažesniojo pusbrolio „Estrellas“ pokerio turo 1100 eurų įpirkos pagrindinis turnyras, įprastai sutraukiantis keturženklį dalyvių kiekį. „PokerStars“ kambario satelituose vietas šiame turnyre pelnė ir 12 Lietuvos atstovų. Mūsiškiai „Fabregasas“ bei „Kicionas“ laimėjo 1900 eurų vertės pakuotes, o Arūnas Sapitavičius, Audrius Miliauskas, Rytis Sandaras, Karolis Sereika, Paulius Mikėnas, o taip pat slapyvardžius „Pliauskis“, „prof.CH4OS“, „plsc0meagain“, „carambaWOW“ ir „taipgera“ pasirinkę tautiečiai.

Na, o prestižiškiausia kova, kaip ir bet kuriame EPT festivalyje, bus 5300 eurų įpirkos EPT pagrindinis turnyras. 8400 eurų vertės EPT Barselonos pagrindinio turnyro pakuotes jau užsitikrino tokie Lietuvos pokerio sunkiasvoriai kaip Laurynas Levinskas, Marius Mačiukas ir jau minėti A. Miliauskas bei „Fabregasas“. Įdomu tai, kad visi keturi lietuviai kelialapius į šias varžybas pelnė viename atrankiniame turnyre. 5300 eurų vertės vietą čia yra laimėjęs ir Matas Cimbolas, tačiau kelionės išlaidomis bei viešbučiu jam teks pasirūpinti pačiam.

Pastaruosius keletą metų EPT Barselonos pagrindiniame turnyre dalyvauja virš dešimties lietuvių, tad viliamės ir šiemet prie starto linijos pamatyti nemažesnį tautiečių būrį. Pabaigai darsyk siūlome peržiūrėti šaunų EPT Barselonos festivalio pristatomąjį vaizdo klipą:


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius