-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 12 13

„Eureka“ pokerio turo titulą iškovojo vokietis, Mindaugas Šimkus laimėjo virš 25 tūkst. litų

Čekijos sostinėje finišavo „Eureka“ pokerio turo pagrindinis turnyras, kuriuo prasidėjo pagrindinis Europos pokerio turo (EPT) festivalis. Pergalę čia šventė vokietis Dimitrijus Holdeew. Geriausias lietuvių rezultatas – 23 vieta.
Dimitrijus Holdeew
Dimitrijus Holdeew / pokerstarsblog.com nuotr.

Aukščiausią poziciją tarp lietuvių 1 100 eurų įpirkos kovoje iškovojo Mindaugas Šimkus. Vyras savo kelionę pradėjo dienoje 1A ir nusitiesė kelią iki pat trečiojo turnyro etapo, kur ir suklupo ties 23 pozicija. Už tolimą žygį mūsiškis sąskaitą papildė 7 350 eurų. Kiek anksčiau, išgyvenęs burbulo sprogimą, „Eureka“ prizininkų sąrašą papildė dar vienas lietuvis Igoris Kuklis. Šis tautietis finišavo 98 ir pelnė 2 350 eurų.

Nenuostabu, kad rekordiškai didelį žaidėjų skaičių sutraukusiame „Eureka“ pokerio turo mūšyje, kur šį kartą prisiregistravo net 1 315 pokerio aistruolių, savo jėgas išbandė ir būrys ryškiausių pokerio žvaigždžių. Dvi jų surengė itin sėkmingus pasirodymus ir iš kovojo teisę sėsti prie finalinio stalo. Tarp aštuonių finalininkų startavo „PokerStars Pro“ komandos vėliavą nešantis Marcinas Horeckis ir Didžiosios Britanijos garbę tarptautinėje arenoje ginantis Stephenas Chidwickas.

„PokerStars Pro“ rinktinės legionierius iš kaimyninės Lenkijos M.Horeckis pasirodymą finale užbaigė septintas. Profesionalas finalą pasiekė laikydamas penktą pagal dydį žetonų krūvelę, tačiau lemtingomis akimirkomis jam pritrūko fortūnos šypsnio. Paskutiniame savo padalinime lenko gautos tūzas ir devynakė nepasipriešino oponento devynakių porai ir žvaigždė kilo nuo stalo. Septintoji vieta šį kartą buvo verta 30 500 eurų prizo.

S.Chidwickas per savo karjerą pokerio ringe yra uždirbęs 1 567 161 JAV dolerį. Meistras ne sykį svečiavosi prie finalinių didžiųjų tarptautinių turnyrų stalų, tad patirtis gelbėjo jam ir šį kartą. Britas nukeliavo iki pat ištvermingiausiųjų žaidėjų trejetuko, kur po nesėkmingo monetos metimo ir buvo priverstas baigti pasirodymą. Už trečiąją vietą jam atiteko 92 500 eurų prizas.

Na o laimėtojo laurais Prahoje pasipuošė vokietis Dimitrijus Holdeew. Lemtingoje akistatoje įveikęs kanadietį Amichai Barerą, naujasis „Eureka“ pokerio turo čempionas savo sąskaitą papildė 226 400 eurų. Tuo tarpu kanadiečiui atiteko 131 400 eurų.

Primename, kad artimiausiomis dienomis mūsų skilties eteryje vyks tiesioginės transliacijos iš Prahos, kurių metu turėsite galimybę stebėti veiksmą prie 5 300 eurų įpirkos EPT pagrindinio turnyro stalų. Kad stebėti kovą būtų dar įdomiau, jau dabar mūsų „Facebook“ puslapyje rasite specialiai šiai progai skirtą konkursą.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 12 diena – tiesioginė transliacija nuo 16 val.
Gruodžio 13 diena – tiesioginė transliacija nuo 16 val.
Gruodžio 14 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 15 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 16 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 17 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 18 diena (finalinis stalas, matysite ir žaidėjų kortas) – tiesioginė transliacija nuo 14 val.

Likite su mumis ir tapkite svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius