-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 05 07

Matas Cimbolas EPT Didžiojo finalo „€25K High Roller“ turnyre pasiekė antrąją dieną

Vakar Monte Karle vykstančiame Europos pokerio turo (EPT) Didžiojo finalo festivalyje prasidėjo 25 500 eurų įpirkos „High Roller“ varžybos, kuriose jėgas išmėgino 160 žaidėjų. Per atranką į turnyrą patekusiam Matui Cimbolui nepavyko susikrauti didelės žetonų pilies, bet šiandien jis grįš į antrąjį varžybų etapą.
Matas Cimbolas
Matas Cimbolas / PokerStars.net

Išskirtinai prestižiniu laikomas EPT Didžiojo finalo „High Roller“ turnyras į pirmąją dieną pritraukė 160 unikalių žaidėjų, kurie viso paklojo 202 įpirkas. Registracija išlieka atidaryta iki antrosios dienos starto, tačiau jau dabar aišku, kad prizinis fondas viršys 5 milijonus eurų.

Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Matas Cimbolas į šias varžybas prasibrovė per gyvą 3 tūkst. eurų įpirkos atranką. Lietuvis išgyveno kol kas brangiausio karjeros turnyro pirmąją dieną, tačiau nuo 50 tūkst. žetonų startinio kiekio pajudėti nepavyko – jis antrąjį varžybų etapą pradės su 46 800 apvaliųjų, kas sudarys 23,5 privalomuosius statymus.

Viso pirmąją dieną išgyveno 87 žaidėjai. Žetonų lyderio pozicijoje įsitaisė EPT Didžiojo finalo čempionas Steve'as O'Dwyeris, kuris sukaupė net 330 200 žetonų. Jį persekioja Tony Greggas (325 800 žetonų) ir Maxas Altergottas (311 100). Lyderių dešimtuke taip pat žengia „PokerStars Pro“ komandos atstovai Danielis Negreanu ir Isaacas Haxtonas (182 ir 181 tūkst. žetonų atitinkamai). Solidžias žetonų pilis į antrą etapą persikėlė ir Scottas Seiveris, Dani Sternas, Sorelis Mizzi, Martinas Fingeris, Erikas Seidelis, Igoris Kurganovas, Davidi Kitai ir daugelis kitų pirmo ryškumo pokerio žvaigždžių.

Viliamės, kad antroji diena M. Cimbolui klostysis sėkmingiau ir jis sugebės atsitiesti ir mesti iššūkį žaidimo sunkiasvoriams. Apie „High Roller“ varžybas mūsų skiltyje skaitykite rytoj, o taip pat primename, kad šiandien nuo 13 val. Lietuvos laiku galite stebėti tiesioginę transliaciją iš EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro priešfinalinės dienos.

EPT Didžiojo finalo transliacijų tvarkaraštis:
Gegužės 7 d. nuo 13:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro 5 diena
Gegužės 8 d. nuo 15:00 – EPT Didžiojo finalo pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius