Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 12 13

Rafaelis Nadalis laimėjo labdaros pokerio turnyrą prieš Ronaldo, Andrejų Ševčenką ir kitas sporto žvaigždes

Penkios sporto įžymybės ir pokerio ambasadorius Danielis Negreanu prie pokerio stalo Prahoje sėdo siekdami išsiaiškinti, kuris iš jų šį kartą nugalėtoju taps 100 tūkst. eurų vertės labdaringame turnyre. Ambicingasis ispanas Rafaelis Nadalis dar sykį įrodė esąs nepralenkiamas ne tik teniso korte ir po kelias valandas trukusios kovos virš galvos iškėlė laimėtojo trofėjų.
Rafaelis Nadalis
Rafaelis Nadalis / „PokerStars“ nuotr.

Teniso genijus R.Nadalis, futbolo legenda Ronaldo, pastarojo kolega iš Ukrainos Andrejus Ševčenka, žolės riedulininkė Fatima Moreira de Melo, slidininkas Alberto Tomba ir pokerio ambasadoriumi tituluojamas Danielis Negreanu Čekijos sostinėje sukryžiavo kortas labdaringame turnyre.

R.Nadaliui tai buvo pirmasis rimtas išbandymas po 18 mėnesių trukusiu intensyvių treniruočių su asmeniniu pokerio treneriu. Panašu, kad laiko investicija atsipirko, nes lemtingą akimirką triumfavo būtent ispanas. Šis turnyras buvo Prahoje šiuo metu vykstančio Europos pokerio turo (EPT) festivalio dalis.

„Tokioje pokerio kovoje dalyvavau pirmą sykį. Tai buvo didžiulė garbė. Prie vieno stalo sėdėjo tokios ryškios įvairių sporto šakų žvaigždės, kad man gniaužė kvapą. Kova buvo įdomi ir aš mėgavausi kiekviena jos akimirka. Turiu pripažinti, kad jaučiuosi laimingas iškovojęs pergalę“, – mūšio pabaigoje įspūdžiais dalinosi ATP geriausių pasaulio tenisininkų reitingo lyderis R.Nadalis.

Ryškiausias vakaro momentas neabejotinai išmušė tuomet, kai aršioje akistatoje susikibus R.Nadaliui ir D.Negreanu, pastarasis buvo priverstas trauktis iš kovos.

„R.Nadalis demonstravo solidų žaidimą ir praktiškai nedarė klaidų. Jis naudojosi progomis spausti savo oponentus ir žaidė agresyviai. Tačiau geriausias šio turnyro momentas tas, kad jam skirtos lėšos bus panaudotos nuostabiems darbams“, – pasibaigus turnyrui kalbėjo D.Negreanu.

Kovai pasibaigus atletų rezultatai atrodė taip:

1. Rafaelis Nadalis 
2. Fatima Moreira de Melo 
3. Andrejus Ševčenko
4. Danielis Negreanu 
5. Ronaldo
6. Alberto Tomba

100 tūkst. eurų, sukauptų turnyro priziniame fonde, netrukus po kovos buvo pervesti į vieną iš labdaros fondų, kuris rūpinasi skurstančiais vaikais visame pasaulyje.

Primename, kad šiomis dienomis mūsų rubrikos eteryje vyksta tiesioginės transliacijos iš Prahos, kurių metu turėsite galimybę stebėti veiksmą prie 5 300 eurų įpirkos EPT pagrindinio turnyro stalų. Kad stebėti kovą būtų dar įdomiau, jau dabar mūsų „Facebook“ puslapyje rasite specialiai šiai progai skirtą konkursą.

Tiesioginių transliacijų tvarkaraštis:

Gruodžio 12 diena – tiesioginė transliacija nuo 16 val.
Gruodžio 13 diena – tiesioginė transliacija nuo 16 val.
Gruodžio 14 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 15 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 16 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 17 diena – tiesioginė transliacija nuo 13 val.
Gruodžio 18 diena (finalinis stalas, matysite ir žaidėjų kortas) – tiesioginė transliacija nuo 14 val.

Likite su mumis ir tapkite svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius