Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 08 25

Tiesiogiai: EPT Barselonos 3 dienoje kovą tęsia 4 lietuviai

Europos pokerio turo (EPT) Barselonos pagrindinis turnyras artėja prie pusiaujo ir prizus jau užsitikrino keturi Lietuvoss atstovai. Geriausia Kęstučio Gecevičiaus situacija, kuris žengia lyderių keturiasdešimtuke.
EPT Barselona
EPT Barselona / Neil Stoddart nuotr.

EPT Barselonos 5300 eurų įpirkos pagrindinis turnyras sumušė visus rekordus. Jame startavo net 1785 žaidėjai, kurie į prizinį ffondą sunešė net 8,66 milijono eurų prizinį fondą. EPT organizatoriai 13-ajame sezone nutarė prizais apdovanoti net 20% dalyvių, tad burbulo fazė buvo sužaista antros dienos pabaigoje.

2 dienoje startavo ir 7 lietuviai. Deja, dar iki prizų dalybų iš kovos pasitraukė Karolis Ananevas, Justas Vaičiulionis ir Justas Semaška. Tačiau kiti 4 Lietuvos atstovai pateko ne tik į tarp 359 prizininkų bet ir į trečiąją dieną, kurią pasiekė 294 žaidėjai.

3 etapo starte geriausia buvo Kęstučio Gecevičiaus situacija. Jis sukaupė 319 tūkst. žetonų, kas garantavo 39 poziciją lyderių lentelėje. Gytis Bernatavičius visai nedaug atsiliko nuo vidurkio – jo sąskaitoje 169 000 apvaliųjų. Matas Cimbolas į maišelį 2 dienos pabaigoje subėrė 148 000, o Darius Narmontas išsaugojo 99 tūkst. turnyro valiutos. Žetonų lyderiu dienos starte buvo EPT čempionas Nicolas Chouity, sukaupęs net 559 tūkst. žetonų.

Trečioje dienoje bus sužaisti penki 90 minučių trukmės lygiai, po kurių paaiškės, kurie žaidėjai dar žingsneliu priartės prie finalo ir pagrindinio 1,123 milijono eurų prizo bei EPT čempiono titulo. Stebėkite tiesioginę vaizdo transliaciją – prie TV stalo pokerio superžvaigždė Jasonas Mercieris:

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius