-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 01

Lietuvis „PokerStars“ kambaryje iškovojo daugiau nei 180 tūkstančių litų

Praėjusį savaitgalį lietuviai vėl krėtė internetą užtikrintais pasirodymais. Solidžiausią prizą „PokerStars“ kambario sekmadienio maratone, triumfavęs „Sunday 500“ turnyre, iškovojo „1745g“. Pergalė jam garantavo per 65 tūkstančius dolerių. Be šio, išties įspūdingo, pasirodymo mūsiškiai pelnė ir kiek mažesnius, tačiau tikrai vertingus prizus.
„1745g“ slapyvardžiu pasivadinęs mūsiškis „PokerStars“ kambaryje iškovojo daugiau nei 180 tūkstančių litų
„1745g“ slapyvardžiu pasivadinęs mūsiškis „PokerStars“ kambaryje iškovojo daugiau nei 180 tūkstančių litų

„Sunday 500“ turnyre, kurio įpirkai kiekvienas dalyvis turėjo paaukoti bent 530 dolerių, praėjusį sekmadienį startavo 806 žaidėjai. Tarp jų ir lietuvis slapyvardžiu „1745g“. Tautiečiui mūšis klojosi puikiai ir ankstyvą pirmadienio rytą jis pasiekė finalinį stalą. Čia jis žengė laikydamas antrą pagal dydį žetonų krūvelę. 

Lietuvis užtikrintai kovojo finale ir po kurio laiko prie stalo beliko trys ištvermingiausieji, užsitikrinę bent 39 tūkstančių dolerių prizą. „1745g“ ir jo varžovas iš Didžiosios Britanijos „carpediem200“ žaidžiant trise ne kartą siūlė įvertinti dalybų galimybę, tačiau tokia opcija netiko trečiajam finalininkui „E1 Cariego“ iš Meksikos. Taigi žaidimas tęsėsi įprastai ir dar po kurio laiko mažiausią kapitalą turėjęs meksikietis paliko kovą pelnydamas 39 091 dolerį.

Likę dviese „cerpediem200“ ir „1745g“ nusprendė įvertinti dalybų sąlygas. Dvigubai daugiau žetonų turėjusiam lietuviui buvo pasiūlyta didesnė suma iš likusio prizinio fondo, tačiau britas norėjo pinigus dalinti lygiomis dalimis. Pirmas bandymas susitarti nepavyko ir žaidimas tęsėsi. Tačiau jau po kelių sužaistų partijų lietuvis nusileido ir sutiko su brito sąlygomis. Taigi lemtingu momentu du ištvermingiausi „Sunday 500“ žaidėjai pelnė vienodus prizus, kiekvieną dalį sudarė 59 465 doleriai, ir leidosi į kovą dėl būsimam laimėtojui atidėtų 6 tūkstančių dolerių. 

Akistatai tęsiantis britas bandė perimti iniciatyvą, tačiau visos dvikovos metu lietuvis nepaleido vadžių ir netrukus žaidėjai į stalo centrą sustūmė visus turėtus žetonus. Lemtingoje partijoje „1745g“ laikė tūzą ir aštuonakę, o britas atvertė aštuonakę ir dešimtakę. Bendrosios kortos mūsiškiui buvo palankios ir išlaikęs persvarą savo pusėje jis triumfavo viename brangiausių „PokerStars“ turnyrų. Susumavus dalybų metu gautus pinigus ir prizą atidėtą laimėtojui lietuvio sąskaitą papildė 65 465 doleriai. 

Tačiau tai nebuvo vienintelė „1745g“ pergalė praėjusį savaitgalį. Papildomus 2 219 dolerių jis pelnė 11 dolerių įpirkos „Saturday Duel“ kovoje, kur prizinį fondą taip pat dalinosi du finalininkai.

Šauniai savaitgalio kovos prie „PokerStars“ stalų klostėsi ir „g.karolis“ pasivadinusiam mūsiškiui. 6 824 dolerius jis pelnė už antrą vietą  tarp 1 034 žaidėjų startavusių 545 dolerių įpirkos mūšyje, o kiek vėliau toli žengti jam pavyko neeiliniame turnyre „Tournament Number One Billion“. Jubiliejinio turnyro prizinis fondas buvo papildytas dviem milijonais dolerių. „g.karolis“ čia tapo ištvermingiausiu lietuviu ir pasiekęs 41-ą poziciją tarp 34 081 žaidėjo savo sąskaitą papildė 2 318 dolerių.

Finaluose viešėjo ir dar keli mūsiškiai. „Karolijanas“ antrąją vietą iškovojo „Biggest 33“ turnyre, kur startavo 8 089 žaidėjai. Šis pasirodymas įvertintas 8 089 doleriais. „The Bigger 55“ mūšyje penktą vietą, tarp 3 240 žaidėjų, iškovojo „Martincik“, už ką jam įteiktas 7 830 dolerių apdovanojimas. „3RDNUTS“ 5 905 doleriai įteikti už penktą vietą pelnytą „The Hottest 11“ kovoje, kur startavo 16 872 žaidėjai. O „Kicionas“ savo laimėjimus papildė 5 374 doleriais, nes „The Bigger 8,80“ mūšyje sugebėjo pasiekti trečią poziciją. Iš viso čia kovojo 8 957 žaidėjai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius