Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 10 29

Danielio Negreanu pergalė WSOPE sudrebino visą pokerio bendruomenę

Aukščiausios klasės pokerio profesionalas „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius Danielis Negreanu Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) ringe iškovojo pergalę 25 600 eurų įpirkos „High Roller“ turnyre. Tai jau šeštasis kartas, kai meistro riešą papuošia auksinė WSOP apyrankė. Šis laimėjimas buvo pastebėtas visos pokerio bendruomenės. D.Negreanu užplūdo sveikinimai iš gerbėjų ir kolegų.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / PokerStarsblog.com nuotr.

1998 metais D.Negreanu iškovojo pirmąją WSOP apyrankę. 2003 kanadietis vėl grįžo į pirmūnų gretas ir šventė antrąją pergalę serijos kovose. 2004 ir 2008 jis šėlo limituoto Holdem pokerio kovose, kur vėl laistėsi pergalės šampanu. Šiemet D.Negreanu net du kartus įrodė esąs stipriausias. WSOP Australijoje jis iškovojo čempiono titulą pagrindiniame turnyre, o WSOPE kovoje pergalę pasiekė „High Roller“ turnyre. Nenuostabu, kad būtent D.Negreanu šiemet skelbiamas WSOP metų žaidėju. 

„PokerStars Pro“ komandos lyderiui po pastarosios pergalės pagyrų ir sveikinimų negailėjo nei gerbėjai, nei kolegos. Tuo tarpu pats kanadietis už sveikinimus ir palaikymą dėkojo tokiais žodžiais: „Ačiū kiekvienam iš jūsų. Laimėjau ir šiuo metu jaučiuosi lyg devintam danguj. Mylių jus visus, netgi tuos, kurie manęs nekenčia“.

D.Negreanu komandos draugas laureatą sveikino taip: „Sveikinimai ir didžiulė pagarba Danieliui, kuris šiemet tapo WSOP Metų žaidėjų. Kaip žaidi tokios klasės pokerį - sėkmės absoliučiai nereikia“. „PokerStars Online“ legionierius Andre Akkari rašė: „Sveikinu Danieli. Esi geriausias dalykas, kuris nutiko pokeriui. Tu ne tik kultinis žaidėjas, tu geriausias įrodymas, kad pokeris ne sėkmės, o įgūdžių žaidimas“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius