-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 11 21

Danielis Colmanas: „Pokerio bendruomenė su manimi elgiasi nepagarbiai, todėl traukiuosi“

Pokerio bendruomenės dėmesio centre vėl atsidūrė aukštų įpirkų pokerio turnyrų superžvaigždė Danielis Colmanas. Vos prieš kelias dienas jis apšaukė Philą Hellmuthą kekše, o dabar prabilo apie tai, kad jam trūksta pagarbos iš pokerio bendruomenės, todėl jis baigia karjerą.
Danas Colmanas
Danas Colmanas / pokernews.com nuotr.

Prieštaringai vertinamas pokerio didmeistris D.Colmanas išties kontroversiška asmenybė. Laimėjęs milijono dolerių įpirko „Big One for One Drop“ kovą jis ilgai spyriojosi, kol turnyro organizatoriams galų gale pavyko įkalbinti jį nugalėtojo nuotraukai. Tokį savo elgesį amerikietis tuomet aiškino taip: „Pokeris daugybei žmonių sugriauna gyvenimus. Nenoriu būti tuo, kuris jiems yra sektinas pavyzdys, nes viskas, kas jų laukia, yra pralaimėjimai ir neviltis.“ Tokia D.Colmano pozicija papiktino daugelį bendruomenės narių.

Visai neseniai daugiamilijonių laimėjimų savininkas apšaukė pokerio legendą Ph.Hellmuthą nesubrendėliu, kekše ir parsidavėliu. Šis jo pareiškimas taip pat susilaukė įvairių atgarsių. Buvo tokių, kurie gynė Pasaulio pokerio serijos (WSOP) rekordininko Ph.Hellmutho garbę, tačiau netrūko ir D.Colmano poziciją palaikančių.

Naujausias D.Colmano sukeltas skandalas, tai gandai apie jo planuojama pasitraukimą iš pokerio pasaulio. Viename interneto portale paviešintas privatus pokalbis tarp D.Colmano ir aukščiausių statymų grynųjų pinigų žaidimo meistro Dougo Polako:

„D.Polakas: Netikiu, kad padėsi savo pirštines ant lentynos ir trauksiesi iš žaidimo. Tad koks tavo planas?

D.Colmanas: Jeigu nuoširdžiai, kitąmet planuoju sužaisti didžiuosius „PokerStars.net Karibų nuotykio“ turnyrus, „One Drop“ turnyrą, WSOP pagrindinį turnyrą ir galbūt „Aussie Millions“ kovas. Po viso šito žadu dėti tašką. Ši bendruomenė neverta manęs. Jie pernelyg griežtai ir visiškai netinkamai su manimi elgiasi“.

Tokios nuotaikos D.Colmano stovykloje ir vėl nepalieka abejingų. Tačiau šį kartą kalbos sukasi apie tai, kas galėjo sukelti tokią profesionalo reakciją. 2014-ieji D.Colmanui buvo ypač sėkmingi. Šiemet amerikietis pokerio turnyruose laimėjo per 22 milijonus dolerių, tad liūdėti priežasčių lyg ir nėra.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius