-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 15

Humberto Brenesas atskleidė – pokerio žvaigždė netrukus gali atsidurti Pokerio šlovės galerijoje

Pasibaigus Pasaulio pokerio serijos (WSOP) kovoms, serijos organizatoriai imasi ne mažiau atsakingos užduoties ir ruošiasi Pokerio šlovės galerijos papildymui. Ne išimtis ir šie metai. Kol kas nominantų sąrašąs neskelbiamas, tačiau neoficiliais duomenimis, tarp jų bus bent vienas „PokerStars Pro“ komandos narys.
Humberto Brenesas
Humberto Brenesas / PokerStarsblog.com nuotr.

Pokerio šlovės galerijoje šiuo metu įrašyti 40 vardų. Tarp jų tokios pokerio legendos kaip Doyle'as Brunsonas, Stu Ungaras, Philas Hellmuthas ar Austinas Prestonas. Pernai ši galerija papildyta Erico Drache ir Bryano Robertso pavardėmis. Šiemet garbingas vietas šlovės galerijoje užims dar vienas ar du pokerio profesionalai. Kol kas WSOP organizatoriai neskelbia net pretendentų į nominantus sąrašo, tačiau vienas pokerio profesionalas prasitarė, kad jo vardas šiame sąraše bus.

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Humberto Brenesas pirmuosius pokerio prizus iškovojo dar 1987 metais. Per daugybę metų trunkančią savo karjerą jis uždirbo per 6 milijonus dolerių, iškovojo dvi WSOP apyrankes ir 58 kartus pasiekė serijos finalinius stalus.

Prieš keletą dienų asmeniniame tinklaraštyje H.Brenesas rašė: „Dar prieš metus laiko nebūčiau drįsęs net pagalvoti apie galimybę, kad mano vardas atsiras pokerio šlovės galerijoje. Tačiau šiandien turiu realią galimybę joje įsiamžinti. Negaliu nusakyti, koks stiprus pasididžiavimo jausmas mane aplankė, kai mane pasiekė žinia apie tai, kad būsiu tarp pretendentų į šią garbingą galeriją. Dar daugiau garbės man suteikia tai, kad jeigu būčiau išrinktas, tapčiau pirmuoju Lotynų Amerikos pokerio profesionalu, įrašiusiu savo vardą tarp pokerio legendų. Pastarąjį kartą tokius jausmus išgyvenau 2006 metais, kuomet gavau kvietimą prisijungti prie “PokerStars Pro„ profesionalų rinktinės“, – teigė jis.

Ar pavyks H.Brenesui patekti į pokerio istoriją paaiškės lapkričio mėnesį.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius