-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 08

Jubiliejinio pokerio turnyro „Sunday Storm“ ringe lietuvis iškovojo sidabrą ir daugiau nei 66 000 dolerių

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį Lietuvos pokerio bendruomenė vėl sulaikė kvapą. Jubiliejiniame kambario „PokerStars“ turnyre „Sunday Storm“ lietuvis „MotkeKirlas“ pasiekė finalinį stalą. 11 dolerių įpirkos turnyro prizinio fondo garantija į mūšį sukvietė 109 990 žaidėjų. Suklupęs per žingsnį nuo pergalės tautietis iškovojo 66 015 dolerių prizą.
Jubiliejinio pokerio turnyro „Sunday Storm“ ringe lietuvis iškovojo sidabrą ir daugiau nei 66 000 dolerių
Jubiliejinio pokerio turnyro „Sunday Storm“ ringe lietuvis iškovojo sidabrą ir daugiau nei 66 000 dolerių

Savaitinis kambario „PokerStars“ turnyras „Sunday Storm“ sulaukė dvejų metų gimtadienio. Tą proga 11 dolerių įpirkos mūšio dalyviai sulaukė įspūdingos prizinio fondo garantijos, kuria pasirūpino organizatoriai. 1 milijonas dolerių, iš kurių bent 100 tūkstančių turėjo atitekti laimėtojui, į kovą sušaukė 109 990 pokerio entuziastų. Gausus būrys žaidėjų prizinį fondą kilstelėjo iki 1 099 900 dolerių.

Unikalaus pasiūlymo nepraleido ir Lietuvos pokerio žaidėjai. Vienam jų kova susiklostė itin sėkmingai ir nukeliavęs iki pat finalinio stalo, „MotkeKirlas“ slapyvardžiu pasivadinęs mūsiškis iškovojo sidabrinį apdovanojimą ir savo pokerio kapitalą papildė 66 015 dolerių prizu.

Daugiau nei dvylikos valandų turnyras lietuviui ėjosi sėkmingai ir finalinį mūšio etapą jis pradėjo kaip žetonų lyderis. Iš turnyro pasiraukus pirmajam finalininkui ir prie stalo likus aštuoniems žaidėjams, tautietis kiek susvyravo ir apleido lyderio poziciją. Vėliau „MotkeKirlas“ laikėsi užtikrintai ir iki pat ištvermingiausių žaidėjų ketvertuko nesitraukė iš pirmaujančių pozicijų. 

Kiek susvyravęs keturių žaidėjų kovoje lietuvis vis tik sugebėjo dar sykį atsitiesti ir į finalinę dvikovą žengė kaip masyvus žetonų lyderis. Akistatos pradžioje lietuvio kapitalas daugiau nei dvigubai viršijo varžovo žetonų sumą. Vienintele kliūtimi pergalės link lietuvio kelyje tapo brazilas slapyvardžiu „ynarrol“. Lemtingoje kovoje pastarasis nepaisydamas žetonų deficito išlygino rezultatą, o kovai tęsiantis palaužė lietuvio pasipriešinimą ir nušvilpė pergalę tautiečiui iš po nosies. 

Už sidabrinį pasirodymą mūsiškio pokerio kapitalą papildė 66 015 dolerių prizas. Tuo tarpu jubiliejinio „SundayStorm“ etapo laurus nuskynusiam brazilui atiteko 107 874 dolerių prizas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius