Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 11 22

Lietuvos pokerio meistrams žiema oficialiai prasidėjo „Winter Festival“ kovomis

Iki kalendorinės žiemos likus kiek daugiau nei savaitei pokerio žaidėjai iš visos Lietuvos ketvirtąjį metų sezoną pradeda kiek anksčiau. „Olympic“ lošimų namuose Vilniuje prasidėjo „Winter Festival“ turnyrai, kurie kiek vėliau persikels į Latviją ir Estiją.
Tomas Bassus / Organizatorių nuotr.
Tomas Bassus / Organizatorių nuotr.
Temos: 3 Ryga Talinas Pokeris

Jau pirmame šventės turnyre „Winter Festival“ organizatoriai sulaukė žaidėjų antplūdžio. Prieš kovos pradžią visos vietos čia buvo užpildytos ir ties starto linija išsirikiavo 60 kovotojų. 75 eurų įpirkos turnyre su atsipirkimo galimybę žaidėjai atliko 40 papildomų įpirkų, taip kilstelėdami prizinį fondą iki 7 500 eurų. Tarp čia startavusių žaidimo entuziastų stebėjome ir Lietuvos pokerio žvaigždžių pasirodymus.

Nors pokerio profesionalai Aleksandras Rusinovas, Algirdas Saveikis, Aleksandras Voišnis ir Liutauras Armanavičius šį kartą ir neprasimušė iki prizų, vis tik laureatų sąraše buvo gerai žinomų pavardžių. Šeštąją vietą ir 436 eurus, pradėdamas prizinio fondo dalybas, čia pelnė Tomas Vaškūnas. Penktoje pozicijoje, pelnydamas 528 eurų prizą, finišavo Paulius Jucys. Ketvirtas šį kartą liko Vytautas Semaška, kurio sąskaitą papildė 758 eurai. Bronzinį apdovanojimą pelnė nuolatinis „Olympic“ pokerio klubo žaidėjas Borisas Smuškevičius, kurio prizas – 1 089 eurai. Lemtingu momentu Aurimas Naujalis ir Tomas Bassus nusprendė dalintis prizų likutį ir kiekvienas susižėrė po 1 881 eurą, o turnyro laimėtoju buvo paskelbtas T. Bassus.

Kovojančių „Winter Festival“ ringe laukia ne tik solidūs priziniai fondai bet ir gausybė papildomų prizų. Kiekvieno turnyro burbulo berniukas (žaidėjas iškritęs prieš pat prizų dalybas) bus apdovanotas 110 eurų įpirkos bilietu į „Kings of Tallin Celebrity Special“ kovą, kurios garantiniame priziniame fonde – bent 20 tūkstančių eurų. Festivalyje „Kings of Tallin“ apsilankys ir žaidėjas „Winter Festival“ metu surinkęs daugiausiai reitingo taškų. Reitingo lyderiui bus įteikta 1 600 eurų vertės pakuotė į minėtą festivalį

Vilniuje „Winter Festival“ kovos vyks lapkričio 21-27 dienomis. Čia bus sužaisti penki turnyrai, įpirkos į kuriuos svyruos nuo 75 iki 200 eurų. Jeigu neturėsite galimybės jėgas išbandyti čia – nenukabinkite nosies. Festivalio kovos netruks persikelti ir į kitas Baltijos šalis. Taline žiemą pradėti prie pokerio stalo būsite kviečiami gruodžio 5-10, o Rygoje sausio 30-5 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius