-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 11

„Olympic Summer Festival“ pagrindiniame turnyre – šiauliečio triumfas

Praėjusį savaitgalį Vilniuje rinkosi pokerio entuziastai, mėgėjai ir profesionalai iš visos Lietuvos. Čia vyko "Olympic Summer Festival" mūšis. Per 100 žaidimo aistruolių sutraukusiame turnyre po dviejų kovos dienų triumfavo Šiaulių pokerio bendruomenės atstovas.
Gediminas Kareckas / pokernews.lt nuotr.
Gediminas Kareckas / pokernews.lt nuotr.

120 žaidėjų užsiregistravo "Olympic" kazino vykusiame komercinio pokerio turnyre "Olympic Summer Festival". 550 litų įpirkai į mūšį nepagailėjo žaidimo mylėtojai iš visos Lietuvos. Čia stebėjome ir ryškiausių mūsų pokerio žvaigždžių bandymus atsiriekti gabalą iš prizinio fondo, kuriame šį kartą buvo per 60 tūkstančių litų.

Į vasaros festivalio ringą žengė pokerio profesionalai Vytautas Semaška, Algirdas Saveikis, Zigmas Pekarskas, Karolis Sereika, Ričardas Vymeris, Tomas Tamašauskas, pokerio komentatorius  Gaudrius Dzikaras ir kiti puikiai pažįstami žaidėjai ir pokerio bendruomenės nariai, tačiau tik dešimčiai jų pavyko finišuoti pelnant apdovanojimus.

Finalo metu itin sėkmingai pasirodė šiaulietis Gediminas Kareckas. jaunuolis nepaliko vilčių savo oponentams nuo pirmųjų lemtingo mūšio akimirkų ir vieną po kito iš kelio patraukdamas priešininkus skynėsi kelią pergalės link.

Kojos jam nepakišo ir lemtingoje akistatoje su pirkimų į vienspalvę eilę viskuo rizikavęs Arvydas Budvytis. Tris vienodas kortas turėjęs G,Kareckas sutiko su pasiūlymų žaisti va bank. Nors ketvirtoji bendroji korta užpildė A.Budvyčio pirkimą į spalvą, tačiau riveris G.Kareckui dovanojo pilnos trobos kombinaciją ir pergalę. Šiauliečio pasiekimas įvertintas 18 300 litų suma. Akistatoje suklupusiam jo varžovui atiteko 11 700 litų.

8 220 litų prizu tenkintis buvo priverstas trečioje vietoje pasirodymą užbaigęs Arūnas Norvaišas, kurį gyvų pokerio turnyrų mėgėjai puikiai pažįsta iš tokių kovų, kaip "Žvejo Iššūkis" ar "Orlov Invitational". Smagu ir tai, kad tarp prizininkų išvydome ir dailiosios lyties atstovę. Septintoje pozicijoje pasirodymą užbaigė Urtė Markeliūnaitė.

"Olympic Summer Festival" prizininkai:

1, Gediminas Kareckas - 18 300 litų
2. Arvydas Budvytis - 11 700 litų
3. Arūnas Norvaišas - 8 220 litų
4. Markas Kurliančikas - 6 000 litų
5. Vilius Žamžickas - 4 020 litų
6. Povilas Jakutis - 3 240 litų
7. Urtė Markeliūnaitė - 2 520 litų
8. Tomas Tamašauskas - 2 220 litų
9. Edgaras Pipinė - 1 980 litų
10. Justinas Andrėjauskas - 1 800 litų

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius