Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 04 04

Pikantiška priežastis, kodėl Danielle Andersen myli pokerį

Socialiniame tinkle grynųjų pinigų žaidimų ekspertė Danielle Andersen paskelbė priežastį, dėl kurios ji dievina internetinį pokerį. Skirtingai nei jos kolegų, pikantiškas pokerio profesionalės atvirumas žagtelėti privertė ne vieną pokerio bendruomenės narį ir žaidėjos gerbėją.
Danielle Andersen
Danielle Andersen / pokerstarsblog.com nuotr.

Daugybė pokerio profesionalų nuolat dalinasi mintimis apie tai, kodėl jie myli šį žaidimą. Kai kuriems tai puikus būdas suderinti mėgiamą veikla ir darbą. Kiti teigia, kad nuolatinė smegenų mankšta prie pokerio stalo puikiai padeda priimti teisingus sprendimus ne vien žaidime, bet ir kasdieniniame gyvenime. Tačiau ne visuomet viskas taip gilu ir prasminga.

Jeigu jūs nesate gidėje Danielles Andersen vardo – tikrai nesate vienintelis pokerio mylėtojas, kuris šiuo metu yra suglumęs. Tačiau faktas tas, kad amerikietė yra viena sėkmingiausių internetinio pokerio grynųjų pinigų žaidimų specialisčių pasaulyje. Buvusi „FullTilt Poker“ profesionalų rinktinės narė ne vienerius metus pragyvenimui užsidirba žaisdama internetinį pokerį. Nors jos pasiekimai tiek internetinio, tiek gyvo pokerio turnyruose, gan kuklūs, dėl damos įgūdžių prie virtualių grynųjų pinigų stalų abejonių nekyla. 

Savo karjeros metu mergina kovojo su tokiais grynųjų pinigų meistrais kaip Viktoras „Isildur1“ Blomas ar Tomas „Durrrr“ Dwanas. Ne vieną sykį ji gerokai aplamdė pastarųjų pokerio sąskaitas. Tačiau galima lažintis, kad niekas nė neįtarė dėl kokios priežasties amerikietė labiausiai myli internetinį pokerį.

„Viena iš priežasčių kodėl aš dievinu internetinį pokerį yra ta, kad nelimituotą darbo dieną, kuri kartais išsitęsia iki 36 valandų, aš galiu praleisti be liemenėlės. Tikriausiai merginos ir moterys mane supras labiau, tačiau tai tikrai daug reiškia“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė pokerio profesionalė. Toks atvirumas buvo palydėtas kuklia tyla. Niekas nepanoro komentuoti profesionalės atvirumo. Tačiau neabejotinai toks prisipažinimas žagtelėti privertė ne vieną pokerio gerbėją. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius