Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2013 02 22

Pokerio profesionalas Gusas Hansenas nesibodi pilti druskos ant senų pokerio ambasadoriaus Danielio Negreanu žaizdų

Ne paslaptis, kad pokerio žvaigždės karts nuo karto vienos kitoms primena apie situacijas, kurias istorijų dalyviai norėtų pamiršti. Socialiniame tinkle „Twitter“ šį kartą apsižodžiavo „PokerStars Pro“ komandos pasididžiavimas Danielis Negreanu ir „FullTilt Poker“ profesionalų rinktinės atstovas Gusas Hansenas.
Danielis Negreanu ir Gusas Hansenas
Danielis Negreanu ir Gusas Hansenas

„Ei, Danieli, pameni tą šaunų padalinimą, kurį mes sužaidėme vieno iš pokerio TV šou filmavimo metu? Aš pamąsčiau, gal mums atsirastų galimybė dar sykį pasidalinti tavo pinigus?“, – taip svetainėje „Twitter“ į pokerio ambasadorių D.Negreanu kreipėsi aukštų limitų pokerio profesionalas G.Hansenas. O kiek vėliau pridūrė: „Gal susitinkame mano mėgstamiausiame internetinio pokerio kambaryje revanšui?“.

Kanados pokerio simbolis neliko skolingas ir atsakė kolegai tokiu tekstu: „Gusai, keista, kad nusprendei man parašyti, aš kaip tik ruošiausi pasveikinti tave su puikia metų pradžia „FulTilt Poker“ ringe, tačiau ką tik suvokiau, kad laiminčių žaidėjų sąrašą laikiau aukštyn kojomis. Oi!“.

Apie ką tiksliai šneka pokerio meistrai? Užtikome įrašą iš penktojo TV šou „High Stakes Poker“ sezono, kur viename iš padalinimų smarkiai susikibo šie du žaidėjai. 

Kokioje situacijoje susirėmė dvi pokerio žvaigždės tąsyk, siūlome pažiūrėti ir jums:

VIDEO: Pokerio žvaigždžių susirėmimas

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius