Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 11 21

Pokerio gražuolė Vicky Coren ištekėjo už britų komedijos žvaigždės

Praėjusį savaitgalį aukso žiedus sumainė „PokerStars Pro“ komandos narė Victoria Coren ir televizijos komikas Davidas Mitchellas. Įžadus vienas kitam, vienoje iš šiaurės Londono bažnyčių, pora davė po penkerius metus trukusios draugystės.
Vicky Coren ir Davidas Mitchellas
Vicky Coren ir Davidas Mitchellas / pokerstarsblog.com nuotr.

„Kai pirmąjį kartą ją pamačiau, įsimylėjau taip beviltiškai, tarsi būčiau geltonsnapis paauglys“, – prisiminė D.Mitchellas. – „Tačiau tuo metu Vicky susitikinėjo su kažkuo kitu ir man beliko tik pavydžiai stebėti ją iš šalies“.

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždę prie altoriaus lydėjo brolis, kulinarinių laidų vedėjasir maisto degustuotojas Gilesas Corenas. D.Mitchello vyriausiojo pabrolio pareigos atiteko jo kolegai, komedijos aktoriui Robertui Webbui.

Akimirkomis iš pokerio ledi ir komedijos meistro vestuvių ceremonijos Šv.Petro bažnyčioje, Belsize parke Londone, dalinamės foto galerijoje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius