-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 12

„PokerStars Pro“ meistrų rinktinė sutriuškino Guso Hanseno vedamą „Full Tilt Poker“ komandą

Prieš porą savaičių pokerio žvaigždė Gusas Hansenas socialiniame tinkle „Twitter“ užpylė druskos ant senos pokerio ambasadoriaus Danielio Negreanu žaizdos. Į tokį kolegos veiksmą D.Negreanu sureagavo pasiūlymu išsiaiškinti viska pokerio ringe. Kaip viskas baigėsi skaitykite šiame straipsnyje.
Gusas Hansenas ir Danielis Negreanu / PokerStarsBlog.com nuotr.
Gusas Hansenas ir Danielis Negreanu / PokerStarsBlog.com nuotr.

Viskas prasidėjo nuo linksmo „pasižnaibymo“ socialiniame tinkle. Draugiški pokštai ir pasijuokimai vieniems iš kitų privedė dvi pokerio žvaigždes iki sprendimo surengti pokerio dvikovų serijoje, kurioje kovos jie ir jų atstovaujamų komandų draugai. Vyrai tai padaryti nutarė Londone vykstančio pokerio festivalio metu.

D.Negreanu stojo į akistatą prieš G.Hanseną, o jo kolegos Isaacas Haxtonas ir Bertrandas „ElkY“ Grospellieris atitinkamai kovojo prieš Tomą Dwaną ir Viktorą Blomą. „Nuo pat pradžių žinojau, kad pergalė liks mūsų rankose, tačiau kad rezultatas bus toks triuškinantis, netgi aš negalėjau patikėti“, – pasibaigus mūšiams įvykius komentavo D.Negreanu.

Kaip jau supratote sėkmė šį kartą buvo „PokerStars Pro“ komandos atstovų rankose. Kiekviena iš trijų dvikovų buvo verta 50 000 dolerių, o tam, kad susižertų oponento pinigus vienam iš žaidėjų reikėjo laimėti bent dvi iš trijų akistatų. Net šešios iš septynių dvikovų baigėsi „PokersStars Pro“ komandos narių pergalėmis. Vienintelis T.Dwanas sugebėjo laimėti viena iš partijų prieš I.Haxtoną.

„Full Tilt Poker“ rinktinės reikalai nuo pat pradžių klostėsi ne kaip, kai vieną geriausių pokerio dvikovų specialistų pasaulyje V.Blomą palaužė B.Grospellieris. „Mums labai pasisekė, kad mūsų komandoje buvo I.Haxtonas. Jie su V.Blomu turi labai ilga istoriją. I.Haxtono patarimai man padėjo laimėti šią kovą nepaliekant legendiniam “Isildur1„ nė mažiausios galimybės“, – pasibaigus žaidimui situaciją komentavo B.Grospellieris.

Kiek vėliau kovai tęsiantis savo darbą nepriekaištingai atliko ir D.Negreanu. „Porą sykių suklydau, tačiau mano klaidos netapo lemtingomis ir sugebėjau palaužti G.Hanseną, – po kovos džiaugėsi pokerio ambasadorius. – Ar norėsime pakartoti tai? Na, net nežinau. Viskas priklauso nuo mūsų varžovų. Tikriausiai, jeigu jie ras jėgų antram iššūkiui, nematysime priežasties atsisakyti“, – sakė D.Negreanu.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius