Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 05 19

SCOOP čempionate dar keli lietuviai susižėrė penkiaženklius laimėjimus

Praėjęs savaitgalis ir pirmadienį pasibaigę turnyrai Pavasario internetinio pokerio čempionate (SCOOP) buvo išties sėkmingi Lietuvos pokerio meistrams. Penktadienį vienas lietuvis susižėrė 130 tūkst. dolerių, vakar kitas iškovojo SCOOP čempiono titulą, o dar keli mūsiškiai kituose turnyruose žengė tikrai giliai.
SCOOP / PokerStars.net nuotr.
SCOOP / PokerStars.net nuotr.

Vakar rašėme apie slapyvardžiu „Respect_Lt“ žaidžiančio tautiečio sidabrinį pasirodymą SCOOP arenoje penktadienį, atnešusį mūsiškiui beveik 130 tūkst. dolerių prizą, o šįryt papasakojome apie vakar vakare kito lietuvio „Kicionas“ iškovotą SCOOP čempiono titulą bei dar 48 tūkst. dolerių. Tačiau verta peržvelgti ir kitus vakar vakaro Lietuvos internetinio pokerio meistrų rezultatus – lietuviams sekmadienį prasidėjusių SCOOP turnyrų antros dienos buvo išties sėkmingos.

SCOOP-24-M 215 dolerių įpirkos beribio Holdem turnyras praėjusį savaitgalį pakeitė įprastąjį „Sunday Million“ turnyrą ir čia jėgas išmėgino 7929 žaidėjai. Tarp poros šimtų antrąją dieną pasiekusių žaidėjų buvo ir keturi mūsiškiai. Pirmasis suklupo nedaug žetonų į antrą etapą persikėlęs „Andr the gun“, kuris pasirodymą baigė 95 vietoje ir laimėjo 1554 dolerius. Tuo tarpu kitų trijų mūsiškių pasirodymai buvo gerokai solidesni.

Tik dviejų stalų fazėje iš kovos buvo priverstas pasitraukti Lietuvos internetinio pokerio veteranas „g.karolis“. 14 vieta vaikinui garantavo 6581 dolerių laimėjimą. Na, o bendravardžiai „geduzask“ ir „Gedis92“ prasibrovė iki finalinio stalo. Deja, pakovoti dėl didžiųjų prizų lietuviams nepasisekė. Jie pasitraukė vienas po kito – aštuntas krito „geduzask“ (19 030 dolerių), o septintas – „Gedis92“ (34 095 doleriai). Turnyro nugalėtojui iš Norvegijos atiteko beveik 238 tūkst. dolerių prizas.

SCOOP-23-H 2100 dolerių įpirkos varžybose iš 983 dalyvių antrąjį etapą pasiekė 79. Vienas sėkmingiausių Lietuvos pokerio meistrų „LaurisL91“ prieš antros dienos pradžią užėmė 6 vietą pagal žetonus, o kitas tautietis „GS_LT“ su itin kuklia žetonų pilaite žengė 75 vietoje. Atsitiesti šiam žaidėjui nepavyko – vienoje pirmų partijų jis su tūzu ir karaliumi pralaimėjo monetos metimą prieš valetus ir suklupo 76 vietoje, kuri užtikrino 4915 dolerių prizą.

„LaurisL91“ žaidime išsilaikė gerokai ilgiau. Buvo įvairių periodų – kilimų ir kritimų. Deja, galų gale mūsiškiui turnyras baigėsi 27 vietoje, kai jo laikyta septynakių pora neatsilaikė prieš varžovo tūzo ir karaliaus kombinaciją. „LaurisL91“ laimėjo 9044 dolerius.

„Sunday Warm Up“ varžybas pakeitusioje SCOOP-23-M 215 dolerių įpirkos kovoje toli nužengė lietuvis „UnnBW“. Viso šiame turnyre startavo 5176 žaidėjai, o antroje dienoje tarp 164 dalyvių kovojo ir trys mūsiškiai. Du jų užtruko neilgai. „Vampyras84“ liko 128 vietoje (983 doleriai), o „prof. CH4OS“ už 126 poziciją pelnė 1035 dolerius. Na, o lyderių dešimtuko pabaigoje dieną pradėjęs „UnnBW“ žengė daug giliau ir likus maždau pusšimčiui žaidėjų net išsiveržė į lyderio poziciją. Visgi, suspindėti iki galo nepavyko. Jis finišavo 15 vietoje ir laimėjo 4658 dolerius.

SCOOP čempionatas tęsis iki kito pirmadienio. Apie serijos naujienas ir lietuvių rezultatus mūsų skiltyje skaitykite nuolatos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius