-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 02

„TonyBet“ startuoja 15 000 eurų vertės nemokamų turnyrų serija

Visai neseniai „TonyBet“ kambaryje buvo pristatytas naujas „Run it Twice“ turnyrų formatas. Norėdami žaidėjus geriau supažindinti su šiais turnyrais, kambario vadovai kviečia visus norinčius dalyvauti nemokamų kovų maratone, kurių pajėgiausieji žaidėjai isšidalins net 15 tūkstančių eurų.
TonyBet.com nuotr.
TonyBet.com nuotr.

Jeigu dar neišbandėte naujojo formato tiesiog privalote tai padaryti jau šiandien 21 valandą, kai „TonyBet“ kambaryje startuos pirmasis iš penkių nemokamų turnyrų. Šįvakar varžybų dalyviai pasidalins pirmuosius 2 500 eurų. Dėl likusios 15 tūkstančių eurų prizinio fondo dalies pokerio entuziastai kausis spalio 3,4 bei 5 dienomis. Spalio 3 ir 4 dienomis nemokami turnyrai, kiekvieno kurių priziniame fonde bus 2 500 eurų, startuos 21 valandą, o spalio penktąją įvyks net dvi kovos. 20 valandą prasidėsiančio turnyro laureatai dalinsis 2 500 eurų, o serija vainikuosiančioje penktojoje kovoje bus išdalinti net 5 000 eurų. Finalinis mūšis „TonyBet“ kambaryje startuos spalio penktosios vakare, 22 valandą.

Tie, kurie šiuose turnyruose suklups labai anksti, neturėtų sielotis, nes atlikę vos 3 eurus kainuosiančią pakartotinę įpirką jie turės šansą atsitiesti ir pelnyti prizus.

Tie, kas jau yra susidūrę su „Run It Twice“ formatu žino, o tiems kas nežino papasakosime: Šiuose turnyruose bendrosios kortos yra dalinamos du kartus, jei žaidėjai į banką sustumia visus turimus žetonus. Jei visi žetonai yra sustumiami prieš flopą – ant stalo yra atverčiama dešimt bendrųjų kortų po penkias. Jei visi žetonai sustumiami po flopo, du kartus dalinamos tik turno ir riverio kortos. Jei žetonai sustumiami po turno – dukart verčiama riverio korta. Jei vienas žaidėjas laimi abu dalinimus jis pasiima visą banką. Jei vienas žaidėjas laimi pirmąjį dalinimą, o kitas antrąjį – bankas yra dalinamas perpus.

"Run it Twice" turnyrai - tik viena "TonyBet Poker" rudens sezono naujienų. Daugiau info apie tai rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius