-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 12

Trečiąjį „Pramogų Banko Apiplėšimo“ turnyrą laimėjo Ignas Lasauskas

Jau šįvakar nuo 18 val. sostinės „Nesė Pramogų Bankas“ kazino prasideda „TonyBet Pramogų Banko apiplėšimo“ pagrindinis turnyras. Vakar vykusiame paskutiniame šalutiniame turnyre nesustabdomas buvo Ignas Lasauskas, lemtingoje akistatoje palaužęs Robertą Žebrauskį.
Ignas Lasauskas / tonybet.lt nuotr.
Ignas Lasauskas / tonybet.lt nuotr.

„TonyBet Pramogų Banko apiplėšimo“ trečiame šalutiniame turnyre vėl buvo žaidžiamas beribis Holdem pokeris. 150 eurų įpirkas pakloję 25 žaidėjai gavo 15 tūkstančių žetonų startinius kiekius, o lygiai truko pusvalandį.

Turnyre sudalyvavo ir kątik iš Kipro po triumfo „Mediterranean Poker Cup“ serijos „High Roller“ turnyre grįžęs Aleksandras Rusinovas. Vaikinas prasibrovė iki finalo, tačiau tarp keturių prizininkų nepateko. Jis krito 6-as po itin nemalonios situacijos, kai Jonas Vaitkūnas pamiršęs bet kokią pokerio etiką sužaidė tikrai negražiai.

J. Vaikūnui pakėlus statymus A. Rusinovas nutarė stumti viską su triakių pora, nė nenujausdamas, kad varžovas laiko tūzus. Visgi, greito atsakymo pokerio profesionalas neišgirdo – priešininkas nutarė pasimėgauti akimirka ir prieš atsakydamas dar paprašė patikslinti varžovo žetonų kiekį. Tūzai atsilaikė ir A. Rusinovui turnyras baigėsi.

Papildyta: Redakcija gavo J. Vaikūno žinutę, kurioje jis teigia, kad nenorėjo sužaisti neetiškai - tik kėlė statymus pažiūrėjęs vieną kortą ir patikslinti priešininko žetonų kiekį prašė dar nežinodamas, kad laiko du tūzus.

Netrukus tas pats J. Vaitkūnas susprogdino varžybų burbulą, kai vėl gavęs tūzus nokautavo šešakes laikiusį klaipėdietį Artūrą Bliūdžių.

Prasidėjus keturių žaidėjų kovai J. Vaitkūnas buvo masyvus žetonų lyderis, tačiau, matyt, karma grąžino skolą – vyras išbarstė turėtus turtus ir baigė kovą trečioje vietoje, už kurią gavo 562 eurus.

Tuo tarpu didžiausias 1500 eurų prizas atiteko Ignui Lasauskui, kuris finalinėje dvikovoje palaužė Robertą Žebrauskį. Įdomu, kad dar žaidžiant šešiese R. Žebrauskis po pralaimėto didžiulio banko buvo likęs su vos 6 privalomaisiais statymais, tačiau sugebėjo atsitiesti ir nukeliauti iki 2 vietos, už kurią gavo 937 eurus.

Primename, kad „TonyBet Pramogų Banko apiplėšimo“ seriją pradėjo Rūtos Ismailovos triumfas pirmoje kovoje, o antradienį niekas nepasipriešino Rokui Kelminskui.

Jau šiandien startuoja 350 eurų įpirkos pagrindinis turnyras, prie kurio prizinio fondo „TonyBet“ papildomai pridės 1500 eurų. 1A diena prasideda šįvakar 18:00. Turnyras išsiskirs itin gilia struktūra – žaidėjai gaus 30 tūkst. žetonų, lygiai pradžioje truks 40 minučių, o finalinėje dienoje – valandą.

Į šeštadienį vyksiančią pagrindinio turnyro 1B dieną dar galite patekti ir pigiau – šįvakar 21:00 „TonyBet“ kambaryje įvyks paskutinis satelitas su garantuotomis 5 vietomis.

Na, o svarbiausius įvykius 1A dienoje kviečiame stebėti tiesiogiai mūsų „Facebook“ paskyroje nuo 18:30.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius