Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 07 11

Trisdešimtmetį Vanessa Selbst pažymėjo pokerio žvaigždžių apsuptyje

„PokerStars Pro“ komandos narė Vanessa Selbst liepos 9-ąją minėjo trisdešimtąjį savo gimtadienį. Šiuo metu daugelis pokerio profesionalų vieši Las Vegase, kur varžosi prie Pasaulio pokerio serijos (WSOP) stalų, tad nenuostabu, kad ir šventė vyko būtent nuodėmių mieste.
Vanessa Selbst ir kompanija
Vanessa Selbst ir kompanija / Asmeninė nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Šiuo metu V.Selbst yra ne tik pirmo ryškumo pokerio žvaigždė ir viena tituluočiausių „PokerStars Pro“ rinktinės narių bei sėkmingiausia pokerio ledi istorijoje. Amerikietės laimėjimai siekia 10,5 milijonų dolerių, o trofėjų lentynoje puikuojasi ne vienas prestižinis apdovanojimas.

Nuotraukoje, kuria asmeniniame „Facebook“ puslapyje V.Selbst pasidalino su gerbėjais, jubiliatė įsiamžino su savo bičiuliais, kurie ją sveikino trisdešimtmečio proga ir šventė sukaktį drauge su ja. Fotografijoje ir ne vienas lengvai atpažįstamas pokerio meistras.

V.Selbst ir jo sutuoktinę Mirandą apsupusios tokios žvaigždės kaip Europos pokerio turo (EPT) čempionas Galenas Hallas, Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionai, Chrisas Moormanas ir Danas Smithas, pokerio profesionalė Xuan Liu, „PokerStars.net Karibų nuotykio“ „Super High Roller“ turnyro laimėtojas Scottas Seiveris ir WSOP auksinės apyrankės savininkas Brynas Kenney.

Noriai jubiliatę virtualioje erdvėje sveikino ir palinkėjimais žarstėsi jos gerbėjai.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius