Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 04 16

Trys gurkšniai pokerio: „W Series“ finišas, „Islidur1“ tiesiogiai ir užsitęsusios Philo Ivey nesekmės

Šventinį savaitgalį siūlome apžvelgti pokerio pasaulio aktualijas. Pastarosiomis dienomis daug dėmesio susilaukė „W Series“ pokerio turnyrų maratonas, kuriame pasižymėjo ir Lietuvos pokerio meistrai, žaidimo bendruomenę sudomino legendinio „Isildur1“ pasvarstymas apie galimybę internete transliuoti pokerio sesijas, o Philas Ivey ir jo komanda susidūrė su netikėtais sunkumais, privertusiais uždaryti jų įsteigtą žaidimo mokyklą. 
Viktoras Blomas
Viktoras Blomas / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

„W Series“ finišo tiesiojoje pasižymėjo du lietuviai

Pastarąsias tris savaites „Winamax“ kambaryje vyko pokerio turnyro maratonas „W Series“, apie tai kad lietuviai ne vieną sykį šio festivalio ringe pelnė ispūdingas sumas rašėme anksčiau, o šį kartą norime pažymėti paskutinius tautiečių laimėjimus serijos finišo tiesiojoje. Prieš paskutinę maratono dieną solidžiais rezultatais džiaugėsi du mūsiškiai.

28 dolerių įpirkos turnyre, įveikęs visus 1 403 oponentus, pergalės paragavo lietuvis slapyvardžiu „Tevokas“. Solidus mūsiškio pasirodymas įvertintas 10 449 dolerių suma. Tą pačią dieną, 1 764 žaidėjus suviliojusioje 48 dolerių įpirkos kovoje sužibėjo tautietis slapyvardžiu „ciameska“, kuris pasiekė finalinę dvikovą. Tačiau akistatoje mūsiškis neįveikė savo oponento ir turėjo džiaugtis antrąja vieta bei 15 745 dolerių prizu. Tuo tarpu lietuvį sustabdęs žaidėjas slapyvardžiu „RNGandSoWhat“ apdovanota 23 618 dolerių prizu.

„Isildur1“ prakalbo apie galimybę internete transliuoti pokerio sesijas

Legendinis internetinio pokerio žaidėjas Viktoras „Isildur1“ Blomas asmeniniame „Twitter“ puslapyje savo gerbėjams uždavė klausimą: „Jau kurį laiką esu įkalbinėjamas „Twitch“ televizijoje transliuoti savo žaidimą. Kaip manote ar verta tai daryti?“.

Toks pokerio superžvaigždės klausimas nedelsiant susilaukė audringų reakcijų. Daugelis pokerio bendruomenės narių entuziastingai pritarė minčiai apie legendos žaidimo transliacijas internete, tačiau buvo ir tokių, kurie teigė, kad tokia V. Blomo veikla būtų gerokai įdomesnė 2009, kuomet visas pokerio pasaulis troško sužinoti, kas slepiasi už slapyvardžio „Isildur1“.

„Ivey League“ pokerio mokykla paskelbė apie veiklos pabaigą

„Nuo gegužės pirmos dienos, mūsų puslapyje nebebus talpinama nauja informacija. Dėkojame visiems mus palaikiusiems žaidėjams bet esame priversti užbaigti veiklą“, – taip su savo suburta bendruomene atsisveikino pokerio mokyklos „Ivey League“ įkūrėjai, pažadėję, kad visas iki šiol puslapyje patalpintas turinys liks pasiekiamas.

Neatlaikius pokerio trenerių bendruomenės konkurencijos ir žlugus „Ivey League“ kartėlio ragauja ir pokerio titanas Philas Ivey, kurį pastaruoju metu persekioja nesėkmių periodas. Pralaimėjęs kelias daugiamilijonines bylas prieš lošimų namus JAV ir Didžiojoje Britanijoje Ph. Ivey neteko galimybės susigrąžinti laimėtus pinigus, o žlugus jo vardo pokerio mokyklai meistro reputacija dar labiau susvyravo. Tiesa, pokerio bendruomenė žinią apie „Ivey League“ veiklos sustabdymą priėmė be karštų komentarų ar diskusijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius