Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 08 04

WSOP pagrindinio turnyro finalininkai: Josephas McKeehenas

Nenumaldomai artėja lapkritis, kuomet Las Vegase paaiškės naujasis pasaulio pokerio čempionas. Tačiau iki to dar yra šiek tiek laiko, tad siūlome susipažinti su devyniais žaidėjais, kurie užsitikrino vietas kovoje dėl WSOP čempiono vardo ir šiuo metu ruošiasi kovai. Šį kartą jūsų dėmesiui pristatome „lapkričio devyneto“, kaip kartais vadinami WSOP pagrindinio turnyro finalininkai, žetonų lyderį Josephą McKeeheną.
Josephas Mckeehenas
Josephas McKeehenas / WSOP.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Dar prieš prasidedant WSOP 2015 kovoms, šio pokerio profesionalo laimėjimų suvestinėje jau buvo daugiau nei milijonas dolerių. Didžiąją šios sumos dalį sudaro išmoka už 2014-ųjų metų WSOP ringe, 1 500 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre, iškovotą antrąją vietą. Tą kartą, suklupęs vos per žingsnį nuo auksinio serijos trofėjaus, amerikietis pelnė 820 tūkstančių JAV dolerių. 24-ių metų sulaukęs amerikietis per savo karjerą aštuonis kartus džiaugėsi WSOP prizais. Taip pat jis pasižymėjo tokiose kovose, kaip Pasaulio pokerio turas (WPT), „PokerStars.net Karibų Nuotykis“ (PCA) ir daugybėje mažesnių pokerio turnyrų bei festivalių.

Be jokios abejonės žetonų lyderio rezultatų suvestinė, jau lapkričio mėnesį smarkiai pasikeis, nes jau šiuo metu J. McKeehenas, kaip ir likę WSOP finalininkai, užsitikrinęs bent milijono dolerių prizą.  Didelė tikimybė, kad šiam žaidėjui lapkritį bus įteiktas vienas didžiausių WSOP pagrindinio turnyro prizų, nes, kaip jau minėjome, finalą jis pradės valdydamas didžiausią žetonų krūvelę. Pagal žetonų kiekį J. McKeehenas artimiausią varžovą lenkia daugiau nei dvigubai. Jo sąskaitoje 63 100 100 turnyro valiutos vienetų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius