Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 06 12

Andrius Bielskis šiąnakt kovos dėl vietos prie WSOP finalinio stalo

Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) Las Vegase vis gausėja lietuvių pajėgos. Du mūsiškiai šiąnakt kovojo 5000 dolerių įpirkos prestižinio turnyro antroje dienoje. Jos metu buvo sužaista burbulo fazė, o tarp dieną išgyvenusių žaidėjų yra ir Andrius Bielskis, kurio įspūdžius nuolat galite rasti mūsų skiltyje.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Andrius Bielskis / wsop.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

25 numeriu pažymėtame WSOP turnyre 5000 dolerių įpirką paklojo ir prie aštuonviečių stalų jo pradžioje sėdo 493 dalyviai. Beveik du šimtai žaidėjų pasiekė antrąją dieną ir tarp jų buvo Kristijonas Andrulis bei Andrius Bielskis. Nors abu lietuviai pagal žetonų kiekius antrą etapą pradėjo antrame šimtuke, jiems pavyko išsilaikyti ilgai. Deja, tarp prizininkų K. Andruliui nepavyko – jis suklupo maždaug 70 pozicijoje ir atsisveikino su varžybomis tuščiomis. Tuo tarpu A. Bielskiui pavyko sėkmingai išgyventi burbulo fazę.

Prizus išsidalinti turėjo 56 žaidėjai, tad likus 57 buvo pradėta žaisti ranka-po-rankos. Burbulą susprogdino dviejų žaidėjų sinchroninis kritimas. Ludavichas Riehlas su dešimtakėmis įvažiavo į Jesse Sylvia damas, o Ryanas Julius neišsimetė AK prieš Josepho Cheongo karalių porą. Kadangi abu kritimai įvyko toje pačioje partijoje, tai šie du žaidėjai pasidalino minimalų prizą pusiau ir gavo po 4321 dolerį.

Vos sprogus burbului prasidėjo pietų pertrauka, po kurios A. Bielskis į žaidimą grįžo su 15 privalomųjų statymų. Visgi, dieną jam pavyko pabaigti sėkmingai ir trečiąjį etapą mūsiškis pradės su 296 tūkst. žetonų, kas bus beveik 25 privalomieji statymai. Lietuvis tarp 23 likusių žaidėjų užima 16 poziciją. Trečioje varžybų etape netrūks ir žinomų pokerio meistrų. Nors pirmauja mažiau žinomas amerikietis Tyleris Cornellas su 1,409 milijono žetonų, jam ant kulnų lipa gerokai tituluotesnis tautietis Danas O'Brienas, sukaupęs 1,328 milijono turnyro valiutos. Ketvirtas – dvigubas Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Anthony Zinno, o stipriausiųjų penketą uždaro praėjusį šeštadienį K. Andrulį įveikęs ir savo pirmą WSOP apyrankę iškovojęs Shaunas Deebas. Į trečia kovos etapą taip pat grįš Vokietijos pokerio žvaigždė Dominikas Nitsche, WSOP pagrindinio turnyro finalininkas Josephas Cheongas, Rusijos pokerio veteranas Sergejus Rybačenko, pokerio knygų autorius Jonathanas Little bei 2012 metų Pasaulio vicečempionas Jesse Sylvia.

Šio turnyro prizinis fondas viršijo 2,3 milijono dolerių, o būsimasis nugalėtojas be trofėjaus ir titulo pelnys beveik 568 tūkst. dolerių prizą. Šešiaženklius laimėjimus susižers ir kiti keturi stipriausiųjų penketuke finišavę dalyviai. Visi trečiąją dieną pradedantys žaidėjai jau užsitikrino bent 16 219 dolerių laimėjimą. Apie A. Bielskio pasirodymą mūsų skiltyje skaitykite ir rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius