-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 17

Dominykas Mikolaitis – tarp 15 žaidėjų WPTN Briuselio finalinėje dienoje

Belgijoje vykstančio Pasaulio pokerio turo nacionalinio etapo (WPTN) pagrindiniame turnyre vakar sužaista antroji diena, kurioje kovojo ir šeši lietuviai. Dviems mūsiškiams pavyko patekti tarp prizininkų ir Dominykas Mikolaitis prasibrovė į finalinį etapą.
Dominykas Mikolaitis / wpt.com nuotr.
Dominykas Mikolaitis / wpt.com nuotr.
Temos: 2 Rokas Pokeris

Viso WPTN Briuselio 750 eurų įpirkos pagrindiniame turnyre startavo 461 žaidėjas. Jau apžvelgėme 1A dieną, kurią sėkmingai įveikė net 5 lietuviai. 1B dienoje mūsų trispalvei atstovavo vienintelis Lukas Parėdnis ir jos pabaigoje kaunietis į maišelį subėrė 94 400 žetonų.

2 etapo pradžioje į kovą grįžo 143 pokerio entuziastai, kiekvienas kurių taikėsi į vietą tarp 54 prizininkų. Deja, Rokui Asipauskui, Matui Čikinui, Vladui Burneikiui ir Mindaugui Kriaučiūnui prasibrauti iki laimėjimų nepavyko. Geriau žaidimas klostėsi L. Parėdniui bei iš bendros įskaitos lyderio pozicijos su 307 300 žetonų startavusiam Dominykui Mikolaičiui.

Būtent L. Parėdnis susprogdino burbulą, kai 55 vietoje pašalino Mohamedą Harrouchy. Oponentas sustūmė viską su A♣Q♣, bet lietuvis laikė dvi damas ir visiems kitiems užtikrino prizininkų statusą. Priartėjus pietų pertraukai vaikinas tarp 38 kovą tęsiančių žaidėjų su 640 tūkst. žetonų žengė 7 vietoje. Deja, grįžus iš pietų pertraukos jį sustabdė itin skaudi nesėkmė.

Karalių porą gavęs lietuvis atidarė banką, Rachidas Halimi atliko permušimą, mūsiškis pakartotinai permušė, oponentas sutiko. Flope 8♦6♣5♠ kaunietis atliko tęstinį statymą, o varžovas į tai sureagavo stumdamas viską. L. Parėdnis atsakė ir išvydo blefą – A♣Q♣. Turnas Q♦ keitė nedaug, bet riveryje pasirodė Q♥, nokautavusi lietuvį. Už 30 vietą jam atiteko 1870 eurų.

D. Mikolaitis dienos starte praleido kelis oponentus į priekį, bet netruko susigrąžinti lyderio statuso, kai su A♣A♠ pašalino J♦T♣ sustūmusį ausaiderį ir kilstelėjo iki 360 tūkst. turnyro valiutos. Greitai mūsiškis dar pagerino savo situaciją iki maždaug 450 tūkst. apvaliųjų, tačiau po to progresas sustojo ir prizines vietas D. Mikolaitis pasiekė būdamas būrio vidury. 24 žaidėjams sėdant prie trijų paskutinių stalų D. Mikolaitis su 455 tūkst. žetonų buvo 12 vietoje.

Visgi, dienos pabaigoje jam pavyko sulaukti žetonų pastiprinimo, kai pašalino Ludovicą Emery 22 vietoje. Lietuvis su šešakėmis atsilaikė prieš 270 tūkst. žetonų turėjusio varžovo A♣8♥.

Trečiąją dieną pasiekė 15 pajėgiausių varžybų dalyvių ir D. Mikolaitis su su 818 tūkst. žetonų įsitaisė 8 vietoje. Turnyro vidurkis – apie 981 tūkst. apvaliųjų.

Masyvaus lyderio poziciją prieš finalinę dieną užėmė L. Parėdnio skriaudikas R. Halimi, kuriam pavyko sukaupti net 2,457 milijono žetonų. Antroje vietoje žengiantis Timmy Passenieris atsilieka beveik dvigubai – 1,321 milijono. Trečią poziciją užima Prancūzijos pokerio žvaigždė Miroslavas Alilovičius su 1,298 milijono turnyro valiutos.

Turnyro laimėtojui atiteks 60 tūkst. eurų pagrindinis prizas. Čempionas paaiškės jau šįvakar. Finalo apžvalgos mūsų skiltyje ieškokite rytoj, o „Facebook“ paskyroje galite rasti WSOP naujienas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius