-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 10 25

Geriausias WSOP 2013 žaidėjas Danielis Negreanu metus baigė triumfuodamas „High Roller“ turnyre

„Ačiū jums visiems už palaikymą. Aš laimėjau! Myliu jus visus, net ir tuos, kurie manęs nekenčiate“, - po pergalės teigė geriausias WSOP 2013 žaidėjas Danielis Negreanu. Būtent ši pokerio žvaigždė triumfavo pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) „High Roller“ turnyre.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / PokerStarsblog.com nuotr.

25 600 eurų įpirkos  turnyras sugundė 80 pokerio meistrų. Tai lėmė, kad priziniame fonde atsidūrė net beveik 2 milijonai eurų. Tris dienas iš eilės pokerio meistrai varžėsi tam, kad vienas iš jų pasipuoštų WSOP apyranke, o savo pokerio kapitalą papildytų 725 000 eurų. Po sunkios kovos titulą šiame mūšyje iškovojo ne kas kitas, o „PokerStars Pro“ rinktinės ambasadorius D. Negreanu.

Nuostabų pasirodymą surengęs kanadietis, šeštą kartą per savo karjerą ir antrą kartą šiemet pasipuošė WSOP laurų vainiku. Dar praėjusį balandį profesionalas šventė pergalę WSOP Australijos etapo pagrindiniame turnyre.

Po šio laimėjimo bendras D.Negreanu karjeros uždarbis perkopė 19,5 milijonų dolerių ribą. Negana to, ši pergalė garantavo kanadiečiui „WSOP Metų žaidėjo“ titulą. Šį apdovanojimą „PokerStars Pro“ komandos narys jau yra iškovojęs 2004 metais. 

Antroje vietoje šį kartą liko Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) čempionas iš Brazilijos Nicolau Villa-Lobos. Brazilas dvikovoje nepasipriešino superaukštos kategorijos pokerio profesionalui ir buvo priverstas tenkintis antrą vieta ir 450 000 eurų prizu. Trečioje vietoje pasirodymą baigė Vokietijos pokerio genijus Philippas Gruissemmas. Jo prizas 250 000 eurų. 

Tarp devynių šio turnyro prizininkų savo vardus įrašė ir pokerio žvaigždės Scottas Seiveris (6 vieta, 74 600 eurų), Jasonas Koonas (7 vieta, 63 500 eurų) ir Erikas Seidelis (8 vieta, 55 400 eurų).

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius