Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 10 01

Kam atiteko WCOOP reitingo nugalėtojo titulas ir vertingi prizai?

Pasibaigus Pasaulio internetinio pokerio čempionatui (WCOOP), kuris tris pastarąsias savaites vyko „PokerStars“ kambaryje, atėjo laikas išsiaiškinti ir šio maratono reitingo lentelės lyderius, kuriems bus įteikti įspūdingi prizai.
WCOOP logotipas
WCOOP logotipas

Išsamią apžvalgą apie pagrindinį WCOOP turnyrą, kuriame prizus iškovojo ir du lietuviai, rasite čia. O šį kartą siūlome sužinoti, kas laurų vainiku pasipuošė apdovanojant čempionato reitingo lyderius.

Vykstant pasikliautiniesiems WCOOP turnyrams arši kova dėl reitingo lyderio pozicijos vyko tarp brito slapyvardžiu „Mr Negreanu“ ir ukrainiečio pasivadinusio „psychoagromor“. Vis tik keliais taškais pirmavęs ukrainietis nesugebėjo išlaikyti lyderio pozicijos ir finišo tiesiojoje buvo priverstas pripažinti priešininko pranašumą. 350 taškų surinkusiam Didžiosios Britanijos atstovui įteikta WCOOP čempiono taurė, „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) vyksiančio ateinantį sausį ir Europos pokerio turo (EPT) didžiojo finalo vyksiančio kitų metų balandį, pakuotės, o taip pat 2015-ųjų metų Internetinio „Turbo“ pokerio čempionato (TCOOP) pagrindinių varžybų bilietas.

Antrąją vietą užėmusiam ukrainiečiui atiteko TCOOP pagrandinio turnyro bilietas bei PCA pakuotė. Kitais metais vyksiančioje kovoje dėl TCOOP trofėjų nemokamai dalivaus ir dar keletas žaidėjų. Norvegai „Assad91“ ir „mikal12345“, Kosta Rikoje gyvenantis „brianm15“, Meksikoje žaidžiantis „RolldUpTrips“, o taip pat Švedijos vėliavą nešantis „WhatIfGod“ surinko po 310 reitingo taškų ir pelnė bilietus į TCOOP pagrindinį turnyrą. 

Lietuvos atstovai šiame reitinge nesužibėjo. Tarp 200 šauniausių čempionato žaidėjų, mūsiškių slapyvardžių nėra.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius