-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 06

Lietuvos WSOP delegaciją papildė Dominykas Karmazinas ir Darius Narmontas

Las Vegase prasidėjusioje Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) lietuvių gretos vis gausėja. Prie penkių jau apie savaitę nuodėmių miesto pokerio turnyruose kovojančių tautiečių prisijungė dar trys mūsiškiai, tarp kurių ir Lietuvos pokerio rekordininkas Dominykas Karmazinas.
Dominykas Karmazinas
Dominykas Karmazinas / PokerStars.net nuotr.


Šiemet didžiausiame pasaulyje pokerio festivalyje tikimės sulaukti keliolikos Lietuvos pokerio profesionalų. Į Las Vegasą savaitgalį atvyko paskutiniu metu vėl alkį turnyrams pajutęs Lietuvos pokerio pirmūnas Dominykas Karmazinas. Kartu su juo atvyko ir dar vienas patyręs pokerio meistras Darius Narmontas. Viliamės jau artimiausiu metu šiuos žaidėjus išvysti prie WSOP stalų.

Į nuodėmių miestą atkeliavo ir kaunietis Vytenis Navickas. Tiesa, vaikinas ketina skirti visą dėmesį WSOP metų itin pelningais tampantiems grynųjų pinigų žaidimams ir nežinia ar skirs bent kiek dėmesio turnyrams.

Po poros dienų prie Lietuvos delegacijos prisijungti turėtų ir Arūnas Sapitavičius, Martynas Vitkauskas bei broliai Tomas ir Matas Cimbolai. Į WSOP antrą pusę atvykti ketina ir pokerio treneris Zigmas Pekarskas. Galimybę išmėginti jėgas WSOP kovose svarsto ir dar keli Lietuvos pokerio meistrai.

Na, o jau maždaug savaitę Las Vegase vieši penki Klaipėdos pokerio mokyklos atstovai – Tomas Strelčiūnas, Gediminas Januškevičius, Airidas Stažys, Julius Merkelis bei Pavelas Plotnikovas.

Jau rašėme apie ne itin sėkmingą T. Strelčiūno startą WSOP 565 dolerių įpirkos „Colossus II“ varžybų 1A dienoje. Vėliau jis darsyk išmėgino jėgas šio turnyro vėlesniuose skrydžiuose, tačiau pasiekti prizinių vietų nepavyko nei jam, nei jėgas taip pat išmėginusiems G. Januškevičiui ir P. Plotnikovui.

Viso 2 numeriu WSOP tvarkaraštyje pažymėtame „Colossus II“ turnyre žaidėjai įpirką paklojo net 21 613 kartų, tad priziniame fonde atsidūrė 10,8 milijono dolerių, o būsimojo nugalėtojo laukia apvali vieno milijono dolerių suma. Po antrosios turnyro dienos liko 77 pretendentai į karūną ir aiškaus lyderio pozicijoje įsitaisė šeimininkų atstovas Benas Lindemulderis, sukaupęs 5,325 milijono žetonų ir artimiausią persekiotoją lenkiantis beveik 1,8 milijono turnyro valiutos.

WSOP naujienų kasdien skaitykite mūsų skiltyje ir „Facebook“ paskyroje. Serija finišuos liepos 14 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius