-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 06 11

Norite sužaisti partiją su pokerio profesionalu? Tai galite padaryti už pinigus, kurie bus paaukoti labdarai

Daugelis sėkmingiausių pokerio žaidėjų garsėja filantropiška veikla. Įvairiuose labdaringuose renginiuose ne sykį matėme Danielį Negreanu, Philą Hellmuthą ar patį pokerio krikštatėvį Doyle Brunsoną. Ryškiausi pasaulio pokerio profesionalai vėl kviečiami prisidėti prie geranoriškos akcijos.
Liv Boeree
Liv Boeree / pokerstarsblog.com nuotr.
Temos: 2 Labdara Pokeris

Ph.Hellmuthas savo asmeniniame „Twitter“ puslapyje rašė: „Esu laimingas galėdamas prisidėti prie dar vienos gražios akcijos. Tikiuosi kampanija „IfOnly“ klestės ir prie jos prisidės daugiau pokerio profesionalų. Tai mažiausia ką galime padaryti dėl tų, kuriems reikia mūsų pagalbos“.

„IfOnly“ yra kampanija, sukurta labdaringais tikslais. Projekto veiklos principas paprastas - pokerio mylėtojai gali registruotis internetiniame puslapyje ir pirkti laiką savo mylimų žaidimo didvyrių kompanijoje. Čia galite įsigyti pokerio pamoką iš Ph.Hellmutho, dvikovą su „PokerStars Pro“ komandos gražuole Liv Boeree, ar vakarėlį Las Vegase sėkmingiausio pokerio meistro Antionio Esfandiari kompanijoje. Visos akcijos metu surinktos lėšos nedelsiant bus pervesto į „IfOnly“ sąskaitą, iš kur keliaus į įvairius labdaros fondus.

„Gyvename vartojimo amžiuje ir aplinkui daugybė vietų kur žmonės gali nusipirkti daiktų. Tačiau paskutiniu metu daiktai nebėra populiariausia prekė. Populiariausia prekė šiandien tai patirtis, kurią taip pat galima įsigyti už – pinigus. Tai mes ir siūlome tiems, kurie gali sau tai leisti“, – apie projekto sumanymą pasakojo vykdantysis „IfOnly“ direktorius Trevoras Taina.

„Šiuo metu nuo kiekvieno mūsų gauto dolerių net 70 centų keliauja į labdaros fondus. Džiaugiamės tuo ir ateityje tikimės susilaukti dar daugiau sėkmės“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius