-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 21

Pergalė „MicroMillions“ turnyre lietuviui padėjo 2,2 dolerio įpirką paversti kone 19 tūkst. prizu

Praėjusį savaitgalį mažų įpirkų pokerio turnyrų žaidėjai visą savo dėmesį skyrė „PokerStars“ kambaryje vykstančiam festivaliui „MicroMillions“. Čia šėlo ir Lietuvos pokerio meistrai, sudrebinę ne vieną maratono kovą. Mūsiškiai ne sykį įrodė esą geriausi ir savo pokerio kapitalus papildė daugiatūkstantiniais prizais.
„Micro Millions“
„Micro Millions“
Temos: 1 Pokeris

Didžiausią „MicroMillions“ savaitgalio prizą iškovojo lietuvis, „PokerStars“ kambaryje pasivadinęs „Remiksas“. Jis buvo vienas iš dviejų lietuvių, dalyvavusių keturių žaidėjų prizinio fondo dalybose 2,20 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre su atsipirkimais „Saturday Splash“.

„MicroMillions“ festivaliui paminėti skirtoje savaitinėje kovoje šį kartą užsiregistravo 16 139 žaidėjai. Dalybų metu trečią pagal dydį prizą – 11 815 dolerių – pelnė lietuvis slapyvardžiu „robkepp00“. Didžiausias pyrago kąsnis, o vėliau ir čempiono titulas nukeliavo į anksčiau minėto tautiečio „Remiksas“ rankas, kurio pokerio kapitalą papildė 18 570 dolerių. Tai tapo solidžiausiu rezultatu šio savaitgalio „MicroMillions“ kovose.

Dar vieną čempiono titulą „MicroMillions“ ringe iškovojo „Fabregasas“. Šiam lietuviui pasipriešinti nesugebėjo nė vienas iš 11 220 oponentų, užsiregistravusių vieno dolerio įpirkos beribio Holdem pokerio „Sunday Spark“ turnyre su atsipirkimais. Lemtingomis akimirkomis triumfavęs lietuvis susižėrė 8 489 dolerius.

Ištvermingiausiųjų „MicroMillions“ žaidėjų dešimtukuose užfiksavome ir daugiau Lietuvos atstovų. Tarp 3 491 žaidėjų, kortas sukryžiavusiųs 8,80 dolerių įpirkos banko limito Omaha pokerio šešiaviečių stalų varžybose, ketvirtą vietą ir 1 494 dolerius iškovojo nuolatinis „PokerStars“ kambario žaidėjas „Dainiux“.

Pirmąją finalo auka beribio Holdem pokerio šešiaviečių stalų turnyre, kurio įpirka buvo 2,20 doleriai, tapo „JourneyToJah“. Už tokį rezultatą, pasiektą tarp 8 275 varžovų, jam įteikti 653 doleriai. Beveik identišką prizą 4,40 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio antrojo šanso turnyre pelnė „Bekaraz“. Jis finišavo aštuntas tarp 8 475 žaidėjų ir buvo apdovanotas 600 dolerių. 

Bene skaudžiausiai viena „MicroMillions“ kovų susiklostė „iausdfa“ slapyvardžiu pasivadinusiam lietuviui. Jis sėkmingai kovojo 3,30 dolerių įpirkos beribio Holdem pokerio turnyre su atsipirkimais iki pat buvo pasiektas finalinio stalo burbulas. Vis dėlto tautiečiui šiek tiek pritrūko sėkmės ir jis pasirodymą užbaigė dešimtoje vietoje pelnydamas 457 dolerius. Kovoje iš viso startavo 9 444 pokerio entuziastai. 

Po sėkmingo savaitgalio belieka tikėtis, kad Lietuvos vėliavas nešantys žaidėjai nemažins apsukų „MicroMillions“ maratone ir jau netrukus vėl galėsime dalintis puikiais rezultatais.  

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius