-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 26

„PokerStars Pro“ ambasadorius Danielis Negreanu gerbėjams žada dienoraštį iš WSOP 2014 ringo

Jau gegužės 27 dieną Las Vegase startuos Pasaulio pokerio serijos (WSOP) mūšiai. Daugelis pokerio profesionalų jau ruošiasi svarbiausiems pokerio mūšiams metuose. Tuo tarpu Danielis Negreanu žada savo gerbėjus lepinti išsamiu dienoraščiu tiesiai iš Las Vegaso.
Danielis Negreanu
Danielis Negreanu / poker-king.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Trečiąją vietą visų laikų sėkmingiausių pokerio žaidėjų sąraše šiuo metu užimantis „PokerStars Pro“ komandos ambasadorius D.Negreanu, kaip ir daugelis pokerio žvaigždžių, jau šiuo metu yra Las Vegase, kur nekantriai laukia WSOP starto. Prieš prasidedant didžiajam pokerio maratonui jis nudžiugino savo gerbėjus.

„Nuo pat WSOP starto vesiu dienoraštį, kuriame apžvelgsiu asmeninius rezultatus šių metų WSOP ringe ir svarbiausias serijos akimirkas apskritai. Šiame dienoraštyje rasite ir svarbiausių mano sužaistų padalinimų analizes“, – asmeniniame „Twitter“ puslapyje žadėjo D.Negreanu.

Tiesa, tik dalį šio dienoraščio perskaityti galėsite dar vykstant WSOP maratonui. Didesnę šio projekto dalį D,Negreanu žada paskelbti kiek vėliau, jau pasibaigus serijos turnyrams.

D,Negreanu WSOP 2014 ringe startuos, kaip šešių serijos trofėjų savininkas. Tačiau kanadietis šiemet puoselėja itin optimistiškas viltis WSOP metu iškovoti bent tris apyrankes. Plačiau apie tai skaitykite čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius