-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 16

Rytis Praninskas užsitikrino vietą WSOP Pasaulio čempionato 5 etape

Las Vegase vykstančioje Pasaulio pokerio serijoje (WSOP) artėja kulminacija. Pagrindiniame turnyre iš 6737 startavusių beliko 251 pretendentas į karūną ir į penktąją dieną užtikrintai žengė kaunietis Rytis Praninskas.
Rytis Praninskas / meritpoker.com nuotr.
Rytis Praninskas / meritpoker.com nuotr.
Temos: 2 Las Vegasas Pokeris

10 000 dolerių įpirkos WSOP pagrindinis turnyras įprastai yra vadinamas beribio Holdem pokerio Pasaulio čempionatu. Užvakar sužaidus 3 etapą paaiškėjo, kad toliau žengia tik vienas iš keturių 3 dienoje kovojusių lietuvių.

Rytis Praninskas 4 etapą pradėjo su 617 tūkstančių žetonų. Ir per dieną pavyko šį žetonų kiekį daugiau nei padvigubinti. Likus 251 žaidėjui kaunietis su 1,559 milijono turnyro valiutos įsitaisė 83 vietoje. 5 dienos starte tai bus 65 didieji privalomieji statymai (BB).

Turnyre pirmauja amerikietis Bryanas Piccioli su 4,026 milijono, o antroje vietoje žengia kontraversiškoji pokerio superžvaigždė Danielis Colmanas (3,711 milijono). Dešimtuko pabaigoje įsitaisė Melanie Weisner (3,078 milijono) ir Tomas Middletonas (3,025 milijono). Virš 2 milijonų į kitą etapą persikėlė Griffinas Bengeris, Antoine'as Saoutas, Chrisas Hunichenas, Tomas Marchese bei Tony Greggas. Kovą pratęs ir Maxas Silveris, Gaelle Baumann, Shaunas Deebas, Sorelis Mizzi, Gregas Raymeris, Johnny Chanas, Jennifer Shahade, Maria Ho, Toddas Brunsonas ir lietuvių kilmės amerikietis Davidas Butkus (1,08 milijono žetonų).

Visi 5 etapo dalyviai jau užsitikrino mažiausiai 36 708 dolerių prizą. 63 pajėgiausi varžybų dalyviai pelnys mažiausiai šešiaženklę sumą, o devyni finalininkai taps milijonieriais. Kaip įprasta, suformavus finalinį stalą turnyras bus sustabdytas iki lapkričio mėnesio, kuomet „Lapkričio devintukas“ pratęs kovą dėl pagrindinio 8 milijonų dolerių prizo.

Vakar taip pat sužaista paskutinio WSOP turnyro – labdaringo 1111 dolerių „Little One for One Drop“ antroji diena. Joje tarp prizininkų prasibrovė, bet pasirodymus jau baigė du lietuviai. Andrius Bielskis finišavo 558 vietoje ir laimėjo 1609 dolerius, o Martynas Vitkauskas suklupo 409 pozicijoje ir susižėrė 2105 dolerius.

Dar daugiau pokerio naujienų kasdien ieškokite mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius