-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 30

„SISMIX“ Maroke prizines vietas pasiekė trys lietuviai

Marakeše savaitgalį finišavo šešiaviečių stalų pokerio turnyrų serija „SISMIX“, kurioje kovojo ir 13 Lietuvos atstovų. Vienas mūsiškis buvo tarp lyderių 2 dienos starte, tačiau antrasis etapas stipriai išretino mūsiškių gretas – prizus pasiekė tik 3 tautiečiai. Tuo tarpu turnyro čempionu tapo Prancūzijos muzikos scenos pažiba Bruno „Kool Shen“ Lopesas.
Nikita Staroverovas / pokernews.com nuotr.
Nikita Staroverovas / pokernews.com nuotr.
Temos: 1 Lietuviai

Penktadienį vykusioje „SISMIX“ 550 eurų įpirkos pagrindinio turnyro 1C dienoje itin sėkmingai startavo Nikita Staroverovas. Dieną pabaigęs su 247 300 žetonų mūsiškis užėmė lyderio poziciją. Tokia žetonų pilaitė 2 dienos starte jam garantavo 3 vietą. Kartu su N. Staroverovu šį barjerą įveikė ir Lukas Parėdnis, kuriam 196 tūkstančiai garantavo 7 vietą dienos pabaigoje. Arūnas Sapitavičius surinko 74 100 žetonų, o Martynas Valantiejus – 52 200. Jie prisijungė prie 1A ir 1B dienas įveikusių 5 lietuvių.

1C dienoje dalyviai paklojo net 428 įpirkas, o 2 dieną pasiekė 97 žaidėjai. Užsidarius registracijai paaiškėjo, kad viso „Sismix“ pagrindiniame turnyre žaidėjai sumokėjo net 901 įpirką. 2 dieną pradėjo 195 žaidėjai, o prizinių vietų buvo 114. Antroje dienoje kovą dėl prizų viso pratęsė 9 Lietuvos atstovai.

Deja, 2 etapo startas lietuvių delegacijai buvo itin nesėkmingas. Martynas Kukučionis buvo tarp pirmame lygyje kritusių žaidėjų, o netrukus prie jo prisijungė ir Donatas Dapkevičius bei M. Valantiejus. A. Sapitavičius prarado virš pusės savo žetonų, kai su 2♣2♥ padvigubino T♣T♥ laikiusį oponentą. Atsitiesti tautiečiui sutrukdė situacija, kai jis su pora dešimtakių įvažiavo į oponento valetus. Trečiame lygyje ginklus sudėti buvo priversti Paulius Černiauskas ir turėtą kapitalą praradęs N. Staroverovas. Tad artėjant burbulo fazei į prizus taikėsi tik 3 mūsiškiai. Jiems visiems pavyko išlaikyti šį mini egzaminą.

Gytis Lažauninkas buvo pirmas jau tarp prizininkų kritęs lietuvis. 104 vieta jam garantavo 1010 euų prizą. 72 pozicijoje finišavęs L. Parėdnis laimėjo 1100 eurų, o Žygimantas Milašius už 55 vietą gavo 1425 eurus.

Tuo tarpu turnyro finale didžiuosius prizus išsidalino šeši Prancūzijos atstovai. Pagrindinį daugiau nei 78 tūkstančių eurų prizą iškovojo pokeriui neabejinga prancūzų hip-hopo muzikos žvaigždė Bruno „Kool Shen“ Lopesas.

Dar daugiau pokerio naujienų galite rasti mūsų „Facebook“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius