Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 03 03

UKIPT Dublinas: Andrius Bielskis ir Vytenis Salickas – tarp pagrindinio turnyro prizininkų

Airijoje vykstančiame Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Dublino etape suformuotas pagrindinio turnyro finalinis stalas. Finale lietuvių šį kartą nepamatysime, tačiau du jų pasiekė apmokamas mūšio vietas. Prizininkų sąrašą Dubline papildė Andrius Bielskis ir Vytenis Salickas. A.Bielskis po nesėkmės pagrindiniame turnyre su kaupu atsigriebė viename šalutinių turo mūšių.
Andrius Bielskis
Andrius Bielskis / pokeris.lt nuotr.

Startines UKIPT dienas Airijoje įveikė penki iš trylikos čia startavusių lietuvių. Tačiau pakankamai ilgai, kad sulauktų pinigų burbulo sprogimo, antrąją dieną išgyveno tik du mūsiškiai. A.Bielskis ir V.Salickas pademonstravo ištvermę ir užsitikrino vietas tarp 54 žaidėjų, pasiekusių trečią kovos etapą.

A.Bielskis ties trečios dienos starto linija stojo laikydamas vidutinį žetonų kiekį, kurį tuo metu sudarė apie 40 privalomųjų statymų. Tačiau trečioji diena tautiečiui nesiklostė. Į rankas gavęs tūzą ir valetą A.Bielskis skaudžiai atsitrenkė į oponento tūzo ir damos duetą, po ko prarado didžiąją savo turnyro kapitalo dalį. Po šios nesėkmės jam pavyko pasidvigubinti, tačiau netrukus vėl teko rizikuoti viskuo. Turėdamas vos 12 privalomųjų statymų, lietuvis rizikavo gavęs karalių ir valetą. Šio padalinimo metu jam nepavyko laimėti monetos metimo prieš oponento septynakių porą ir jis traukėsi iš UKIPT pagrindinio turnyro ringo. Pasiekta 39 vieta A.Bielskiui garantavo 1 950 eurų prizą.

Tačiau tuo A.Bielskio nuotykiai Dubline nesibaigė. Vyriškis netruko išbandyti save dar sykį ir startavo viename šalutinių UKIPT turnyrų. Čia A.Bielskio reikalai klostėsi geriau nei gerai ir jis iškovojo sidabrinį UKIPT trofėjų. Plačiau apie šią kovą ir lietuvio pergalę jau artimiausiu metu skaitykite mūsų skiltyje.

Iš viso 103 žaidėjai iš 682 startavusių UKIPT pagrindiniame turnyre šį kartą papildė prizininkų sąrašą. A.Bielskis nebuvo vienintelis mūsiškis, palikęs įrašą šio turnyro kronikose. Net iki 19 pozicijos 770 eurų įpirkos kovoje nukeliavo V.Salickas. Dėl informacijos stygiaus, negalime plačiau pakomentuoti šio tautiečio žaidimo, tačiau aišku viena – 19 vieta jam garantavo 3 450 eurų apdovanojimą.

Na, o šiuo metu aštuoni ištvermingiausieji Dubline ruošiasi finalinei kovai. Tarp jų – UKIPT čempionas Maxas Silveris, kurio rankose yra trečia pagal dydį žetonų krūvelė, ir du kart turo laurus nuskynęs Joeri Zandvlietas. Tai jau trečiasis olando pasiektas finalas UKIPT pagrindiniuose turnyruose. Kaip jau supratote, du iš trijų ankstesnių mūšių baigėsi profesionalo pergalėmis. J.Zandvlietas finalą pradės turėdamas ketvirtą didžiausią kapitalą.

UKIPT Dublino etapo finalininkai ir jų žetonų kiekiai:

Kevinas Killeenas (Airija) – 3 505 000 žetonų
Robertas Sturmanas (Didžioji Britanija) – 2 695 000 žetonų
Maxas Silveris (Didžioji Britanija) – 2 545 000 žetonų
Joeri Zandvlietas (Nyderlandai) – 1 310 000 žetonų
Dirkas Thijssenas (Meno sala) – 1 290 000 žetonų
Larry Ryanas (Airija) – 920 000 žetonų
Christopheris Woodas (Didžioji Britanija) – 650 000 žetonų
Ivanas Tononi (Italija) – 435 000 žetonų

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius