-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 19

UKIPT mūšyje Vytenis Salickas pasiekė trečią kovos etapą, Viktoras Leonovas įrašė savo vardą tarp prizininkų

Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) pagrindinio turnyro ringe Edinburge sužaista antroji diena. Tarp 36 žaidėjų, įveikusių antrąjį turnyro iššūkį, yra vienas lietuvis ir dvi „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės.
Europos pokerio turas Prahoje
Pokeris / Neilo Stoddarto nuotr.

Vytenis Salickas tęsia savo pasirodymą UKIP Edinburgo etapo pagrindiniame etape ir keliauja į trečią mūšio etapą. Čia jis pateko drauge su 35 varžovais. Trečios dienos pradžioje mūsiškio kapitalą sudarys 182 tūkst. žetonų. Tuo tarpu šiuo metu lyderio poziciją užsiėmusio brito Jonathano Lundy kapitalą sudaro 771 tūkst. turnyro valiutos.

Antrą mūšio iššūkį įveikė ir „PokerStars Pro“ pokerio profesionalų rinktinės žvaigždės Liv Boeree ir Mickey Petersenas. Žvaigždžių sąskaitose atitinkamai 150 tūkst. ir 99 tūkst. apvaliųjų.

Kiekvienas iš trečią dieną pasiekusių 1 100 svarų sterlingų įpirkos turnyro dalyvių jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 2 570 svarų sterlingų prizus. Antroje turnyro dienoje buvo susprogdintas pinigų burbulas ir paaiškėjo pirmieji prizininkai, tarp kurių savo vardą įrašė kitas lietuvis Viktoras Leonovas. Šis mūsiškis finišavo 48-oje pozicijoje ir pelnė 2 230 svarų sterlingų prizą.

Aštuoni šios kovos finalininkai užsitikrins bent 11 060 svarų sterlingų apdovanojimus, tuo tarpu busimojo laimėtojo laukia solidi 93 900 svarų sterlingų suma ir UKIPT čempiono titulas. Likite su mumis ir pirmieji sužinokite svarbiausias pokerio naujienas iš viso pasaulio.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius