-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 21

UKIPT ringe Liv Boeree suklupo per žingsnį nuo titulo, du lietuviai iškovojo prizus

Pastarosiomis dienomis Škotijos sostinėje Edinburge vyko Didižiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) mūšiai. Festivalio metu šaunius pasirodymus surengė Viktoras Leonovas ir Vytenis Salickas. Tuo tarpu „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė Liv Boeree suklupo vos per vieną žingsnį nuo titulo.
Liv Boeree lemtingą turnyro Edinburge akimirką
Liv Boeree lemtingą turnyro Edinburge akimirką / Rene Velli nuotr.

V.Leonovas ir V.Salickas Edinburge sėkmingai išgyveno iki pinigų burbulo sprogimo ir 1 100 svarų sterlingų įpirkos UKIPT Edinburgo etapo pagrindiniame turnyre įrašė savo vardus tarp prizininkų. V.Leonovas pasirodymą baigė 48-as ir iškovojo 2 230 svarų sterlingų, o V.Salickas finišavo 26-as ir pelnė 3 540 svarų sterlingų prizą. Iš viso šiame turnyre jėgas išbandė 427 pokerio entuziastai, iš kurių 63 kovą paliko netuščiomis rankomis.

Drauge su mūsiškiais kelią iki prizu Škotijoje prasiskynė ir „PokerStars Online“ komandos narys Mickey Petersenas. Europos pokerio turo (EPT) čempionas iš Danijos pasirodymą UKIP ringe užbaigė 17-as ir savo laimėjimus papildė 5 tūkst. svarų sterlingų suma.

Dar solidesnį pasirodymą, pačioje metų pradžioje surengė pokerio princese tituluoja „PokerStars Pro“ komandos gražuolė L.Boeree. Ši žvaigždė nukeliavo iki pat lemtingos turnyro dvikovos, kur po kelias valandas trukusio mačo vis tik nusileido pokerio mėgėjui Deanui Hutchisonui ir finišavo antra. L.Boeree atiteko 59 180 svarų sterlingų prizas, o naujajam UKIPT čempionui – 93 900 svarų sterlingų apdovanojimas ir laimėtojo regalijos.

Likusių finalininkų prizai:

3. Jasonas Beazley (Didžioji Britanija) – 42 430 svarų sterlingų
4. Eldonas Orras (Didžioji Britanija) – 33 700 svarų sterlingų
5.Tomaszas Raniszewskis (Lenkija) – 26 430 svarų sterlngų
6. Jacobusas Visseras (Olandija) – 20 710 svarų sterlingų
7. Micharelas Kane'as (Didžioji Britanija) – 15 570 svarų sterlingų
8. Ciaranas Heaney (Airija) – 11 060 svarų sterlingų

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius