-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 03

UKIPT trofėjų į Lietuvą parvežantis Andrius Bielskis: „Visuomet malonu iškovoti pergalę“

Pokerio profesionalo karjerą pasirinkęs jubiliejinio „PokerStars“ kambario turnyro „Sunday Million“ čempionas Andrius Bielskis skabo saldžius treniruočių vaisius. Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) ringą šiuo metu bandantis lietuvis iškovojo 39 vietą pagrindiniame renginio turnyre, tačiau palikęs šią kovą nesnaudė ir skubėjo registruotis į šalutines šventės kovas, kur netruko pasiekti rezultatų. Iš Dublino A.Bielskis parsiveža UKIPT trofėjų.
Andriaus Bielskio trofėjus
Andriaus Bielskio trofėjus / asmeninio arch. nuotr.

165 eurų įpirkos dvigubo šanso banko limito Omaha pokerio turnyre užsiregistravo 58 žaidimo mylėtojai. Tarp jų startavo ir A.Bielskis. Kova tautiečiui klostėsi puikiai ir nė nepasinaudojęs pakartotinės įpirkos galimybę jis pasiekė renginio finalą.

„Omaha pokerį žaidžiu tik kartais. Labiau pramogai. Tačiau finišavęs pagrindiniame turnyre dar labai norėjau pažaisti, tad skubėjau registruotis ten kur spėjau“, – sprendimą dalyvauti šiame turnyre komentavo lietuvis.

Tarp aštuonių kovos finalininkų šį kartą buvo ir britas Tomas Hallas. Su šiuo žaidėjų mūsų skilties skaitytojai turėjo galimybę susipažinti dar sausį, kuomet vyko „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) tiesioginės vaizdo transliacijos. Pagrindiniame PCA turnyre britas tą kartą suklupo prieš pat finalą ir penė 10 vietą. Šį kartą jis finišavo vos prasidėjus lemiamam kovos etapui.

Tuo tarpu A.Bielskis skynėsi kelią pergalės link. Didžiąją finišo tiesiosios dalį sudarė žaidimas trise. Na o akistata – neužtruko. Lemtingo padalinimo metu lietuvis jau flope pagavo setą ir sutiko rizikuoti viskuo, tuo tarpu jo varžovo rankose buvusi viršporė, nesulaukė pastiprinimo, ir viskas buvo baigta. Lietuviui už pergalę atiteko stilingas trofėjus ir 2 500 eurų laimėjimas.

„Iš Dublino parsivežu tik gerus įspūdžius. Visuomet malonu patirti pergalės jausmą, nepaisant to, kad kova, kurioje laimėjau šį kartą, nebuvo pati didžiausia. Įdomu buvo pasivaržyti su tarptautinio lygio profesionalais. Dalyvaujant pagrindiniame turnyre akis į akį susidūriau su Martinsu Adeniya, kurio sąskaitoje yra ne vienas prizas iš didžiųjų tarptautinių pokerio arenų. Taip pat žaidžiau ir prieš UKIPT čempionus Samadą Razavi ir Maxa Silverį. Pats kol kas negaliu lyginti šio turnyro su kitais UKIPT etapais, tačiau kaip supratau iš reguliarių žaidėjų pasakojimų – Dublino etapas išsiskyrė mūšio lauko sudėtingumu“, – pasibaigus kovoms pasakojo A.Bielskis.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius