-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 09 26

Į WCOOP čempiono titulą kėsinasi ir lietuvis

Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOO) finišo tiesiojoje dar vienas lietuvis nusitaikė į išsvajotą titulą. Šį kartą pirmoji vieno iš WCOOP turnyrų diena sėkmingai susiklostė lietuviui slapyvardžiu „Vampyras84“. Mūsiškis startinę mūšio dieną baigė laikydamas dešimtą pagal dydį žetonų krūvelę.
Internetinis pokeris
Internetinis pokeris / pokerstarsblog.com nuotr.

1 903 žaidėjai užsiregistravo 215 dolerių beribio Holdem pokerio trigubo šanso turnyre. 24 iš jų sėkmingai pasirodė pirmosios dienos mūšyje ir iškovojo teisę tęsti pasirodymą ir kovą dėl WCOOP apyrankės.

Tuo metu tarp suklupusiųjų, bet prizus pasiekusių žaidėjų - mūsiškiai „saulenasLT“ (44 vieta, 1 525 doleriai), „LaurisL91“ (109 vieta, 819 dolerių) ir „selinantis“ (141 vieta, 734 doleriai), o taip pat rinktinės „PokerStars Pro“ atstovai Sandra Naujoks (179 voieta, 621 doleris), Mickey Petersenas (135 vieta, 762 doleriai) ir Vanessa Rousso (49 vieta, 1384 doleriai). 

Visi 24 pirmąją dieną išgyvenę žaidėjai, jau šiuo metu yra užsitikrinę bent 2 090 dolerių apdovanojimą, o būsimajam čempionui atidėta solidi 90 400 dolerių suma. Šio prizo siekia ir vienintelis pasirodymą tęsiantis lietuvis „Vampyras84“.

Ties antrosios dienos starto linija mūsiškis stos, kaip dešimtos pagal dydį žetonų pilaitės savininkas. Jo kapitalą mūšio pradžioje sudarys 53 privalomieji statymai. Vidutinį žetonų kiekį kol kas sudaro 49, o žetonų lyderio iš Norvegijos „Kaggis“ rankose yra 135 privalomieji statymai. 

Įdomu tai, kad vidutinį žetonų kiekį, ar sumą viršijančią šį rodiklį, šiuo metu turi tik 11 žaidėjų, o autsaiderio „Pipedream17“ sąskaitoje vos 5 privalomieji statymai. Tiesa, visas lyderių trejetukas, yra perkopęs 100 privalomųjų statymų ribą. Antrosios dienos pradžioje prie vieno stalo su tautiečių į kovą stos žetonų lyderis ir dar šeši žaidėjai, kurių žetonų krūvelės ženkliai mažesnės už lietuvio.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius